Ώρα αποφάσεων

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για τις αποφάσεις που καλείται να πάρει ο Ολυμπιακός τα επόμενα 24ωρα.
0
Νίκος Γαβαλάς
28/05/2017 • 15:28
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
  • shares
Η κλεψύδρα αδειάζει Η αγωνία των φίλων του Ολυμπιακού πλησιάζει προς το τέλος. Τα επόμενα 24ωρα θα ξέρουμε το όνομα του προπονητή με τον οποίο θα πορευτούν οι «ερυθρόλευκοι» στη νέα χρονιά. Προσοχή, δε γράφουμε το όνομα του νέου προπονητή, από τη στιγμή κατά την οποία ο Τάκης Λεμονής παραμένει στο κάδρο των υποψήφιων τεχνικών.

Ωστόσο, είναι σαφές πως οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας καθυστέρησαν σκόπιμα να διευθετήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση. Διότι έριξαν τα «δίχτυα» τους (και) σε προπονητές οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις του στα τέλη Μαΐου. Προφανώς και θεωρούν πως αξίζει τον κόπο να περιμένουν την απάντηση προπονητών με παραστάσεις από προηγμένες ποδοσφαιρικά κοινωνίας, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Λίγο πολύ γνωρίζετε όλοι τα ονόματα που ενδιαφέρουν τους «Πειραιώτες». Αν και οι ιθύνοντες τους κινούνται με μυστικότητα, κρατώντας τα χαρτιά τους κλειστά, δίχως να μπαίνουν στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης των πληροφοριών που βλέπουν το φως τη δημοσιότητας. Και πολύ ορθά πράττουν, από τη στιγμή κατά την οποία η συγκεκριμένη υπόθεση είναι εξόχως σημαντική και συνάμα σοβαρή. Επομένως, απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έφθασε η ώρα των αποφάσεων. Άμεσα θα ξέρουμε τον προπονητή ο οποίος θα κληθεί σε Αυστρία και Βέλγιο να βάλει τα «θεμέλια» του νέου «ερυθρόλευκου» οικοδομήματος, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και παράλληλα να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες υποχρεώσεις. Φυσικά, μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση αυτή, θα ακολουθήσει «τσουνάμι» εξελίξεων για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν. Είπαμε, έφθασε η ώρα των αποφάσεων στην ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας...