Όλα είναι ανοικτά

0
Νίκος Γαβαλάς
06/04/2011 • 07:40
Όλα είναι ανοικτά
  • shares

Είναι ηλίου φαεινότερο πως κάτι σοβαρό απασχολεί τον Ισπανό προπονητή, το οποίο προφανώς γνωρίζει η διοίκηση του Ολυμπιακού, ενδεχομένως και από πέρυσι το καλοκαίρι, οπότε ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έπεισε να επιστρέψει στο Λιμάνι.

Ίσως, για το λόγο αυτό στη σχετική ανακοίνωση που προ ημερών είχε εκδώσει η πειραϊκή εταιρία, τονίστηκε πως η σχέση με τον Βαλβέρδε στηρίζεται σε αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Θα πείτε πως υπάρχει διετές συμβόλαιο. Συγνώμη, αλλά τα συμβόλαια είναι για να «σπάνε».

Ας μην κάνουμε τη ζωή μας πιο δύσκολη. Έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ιστορία, λογικά ο Ισπανός προπονητής θα γυρίσει στα πάτρια εδάφη. Μην ψάχνουμε να βρούμε το γιατί. Ας αρκεστούμε στο γεγονός πως στη ζωή ορισμένα πράγματα καλό είναι να μένουν πίσω απ' την κουρτίνα και να μην δημοσιοποιούνται. Είναι ανθρώπινο.

Στο κάτω - κάτω, απ' τη σχέση αυτή και οι δύο πλευρές ωφελήθηκαν. Ο μεν Ολυμπιακός με τον Βαλβέρδε στο τιμόνι του έγινε ξανά ένα ανταγωνιστικό σύνολο, φθάνοντας νωρίς και καθόλα δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου. Ο δε Βαλβέρδε μέσω του Ολυμπιακού, «έσβησε» το άσχημο πέρασμά του απ' τον πάγκο της Βιγιαρεάλ και ως πρωταθλητής Ελλάδας θα μπορεί να βρει ξανά στην Ισπανία μία ομάδα πρώτης γραμμής. 

Αλλά στο «φινάλε», δεν αποκλείεται να αλλάξει πλήρως το σκηνικό και τελικώς να παραμείνει στο τιμόνι του Ολυμπιακού και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Λίγη υπομονή να κάνουμε και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει πλήρως.

Γράψτε το σχόλιο σας...