Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο τη Σαβόνα

Περίπου επτά μήνες μετά τη διπλή αναμέτρησή τους στον τελικό του LEN Trophy υδατοσφαίρισης, Πανιώνιος και Σαβόνα συναντώνται εκ νέου, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της ίδιας διοργάνωσης, που πλέον ονομάζεται Γιουροκάπ.

Περίπου επτά μήνες μετά τη διπλή αναμέτρησή τους στον τελικό του LEN Trophy υδατοσφαίρισης, Πανιώνιος και Σαβόνα συναντώνται εκ νέου, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης της ίδιας διοργάνωσης, που πλέον ονομάζεται Γιουροκάπ. Ο πρώτος αγώνας διεξάγεται το Σάββατο (19:00) στη Νέα Σμύρνη, ενώ η ρεβάνς θα γίνει στην Ιταλία στις 14/12.

Τον περασμένο Απρίλιο η Σαβόνα είχε κατακτήσει εύκολα το δεύτερο τη τάξει ευρωπαϊκό τρόπαιο από τους Νεοσμυρνιώτες, αποσπώντας ισοπαλία 9-9 στην Αθήνα και επικρατώντας 11-3 στην έδρα της. Σε σχέση με τότε, η ιταλική ομάδα παραμένει το ίδιο ισχυρή και μάλιστα φιγουράρει στην κορυφή του καμπιονάτο, μπροστά από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, ενώ αντίθετα στον Πανιώνιο άλλαξαν πολλά.

Έφυγαν σχεδόν όλοι οι βασικοί παίκτες των προηγούμενων χρόνων και δημιουργήθηκε, σχεδόν εκ του μηδενός, μία νέα ομάδα, ταλαντούχα αλλά άπειρη. Ο Δημήτρης Σελετόπουλος έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και οδηγεί τους Νεοσμυρνιώτες πιο ψηλά απ΄ όσο θα περίμενε κανείς, αλλά η «ψαλίδα» με τη Σαβόνα έχει ανοίξει σε σχέση με την περσινή περίοδο κι έτσι η αποστολή του Πανιωνίου κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Να σημειωθεί ότι η κυπελλούχος Ευρώπης Σαβόνα ξεκίνησε και φέτος από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε αυτή τη φορά κατόρθωσε να προκριθεί στους «16», αφού τερμάτισε τρίτη στον όμιλο του Ζάγκρεμπ. Εκεί νίκησαν με 13-6 τον Παναθηναϊκό, την ομάδα δηλαδή που απέκλεισε ο Πανιώνιος στους «16» του Γιουροκάπ και πέρασε στα προημιτελικά.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.