Ο Βαλβέρδε και ο Τύπος

0
Νίκος Γαβαλάς
28/03/2011 • 15:00
Ο Βαλβέρδε και ο Τύπος
  • shares

Εσείς, για ελάτε λίγο στη θέση του. Θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει και να διαψεύδει δημοσιεύματα απ' την πατρίδα του, τα οποία αφορούν στην καριέρα του. ʼλλη δουλειά δεν είχε ο Βαλβέρδε να κάθεται και να σχολιάζει δημοσιεύματα.

Ξέρετε, δεν είναι του χαρακτήρα του να διαβάζει σε καθημερινή βάση τον αθλητικό Τύπο, είτε τον ελληνικό, είτε τον ισπανικό. Ασφαλώς και έχει σε εκτίμηση το ρόλο των δημοσιογράφων. Όμως, δεν ξεκινάει η μέρα του με βάση τα σχόλια των εφημερίδων.

Το τονίζουμε διότι ο Βαλβέρδε αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα. Η συντριπτική πλειονότητα των συναδέλφων του, ξέρουν τι γράφεται στον Τύπο. Και αν δεν τα διαβάζουν, ενημερώνονται αρμοδίως για τα ρεπορτάζ. Όχι, όμως, και ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Κυριολεκτούμε όταν υποστηρίζουμε πως έχει ένα πλάνο δουλειάς, με το οποίο πορεύεται ανεξαρτήτως της κριτικής που του ασκείται, είτε αυτή είναι θετική, είτε αρνητική. Έτσι ξεχωρίζουν οι πολύ καλοί απ' τους καλούς προπονητές. Τουλάχιστον τούτη είναι η προσωπική μας άποψη.

 Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επεδίωξε ποτέ ν' αναπτύξει στενές σχέσεις με τους εκπροσώπους του Τύπου, ώστε εμμέσως πλην σαφώς να κερδίσει την εύνοιά τους. Πάνω από όλα είναι η δουλειά του και γι' αυτήν θέλει να κρίνεται.

Είναι ο άνθρωπος που αξίζει να κατέχει τη θέση του προπονητή μίας ομάδας με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Όλα όσα προαναφέραμε είναι εις γνώσιν των υπευθύνων της πειραϊκής εταιρίας, οι οποίοι ουδέποτε έχουν κρύψει την ικανοποίησή τους απ' τον έργο του.

 Με όλα όσα προαναφέραμε, θέλαμε να σας δείξουμε μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας του προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας, ώστε να περνάτε απ' την κρησάρα σας τα δημοσιεύματα απ' την πατρίδα του, τα οποία αφορούν στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας...