Μελισσανίδης: «Κανένας πάνω από την ομάδα»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και γι' αυτό και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα και γι’ αυτό και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Στις δηλώσεις του για την είσοδο στα νέα μεγαλοπρεπή γραφεία της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου» έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Αύριο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Μας απασχολεί μόνο αυτό και δε σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Πογέτ όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και τη λύση της συνεργασίας με τον Πογέτ, ενώ συμπλήρωσε για τα νέα γραφεία:

«Καλώς ήρθατε στα καινούργια μας γραφεία, ελπίζω να σας αρέσουν. Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια, που υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι. Είναι σημαντικό και για τους ανθρώπους που εργάζονται στην ΠΑΕ να δουλεύουν σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον. Η ψυχολογία παίζει βασικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Όσοι εργάζονται για αυτό το κλαμπ προσπαθούν και εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους έχουμε σε καλή ψυχολογία.

Αυτή η αίθουσα, αυτός ο όροφος θα ανήκει ουσιαστικά σε εσάς (σ.σ. τους δημοσιογράφους). Θέλω να έρχεστε εδώ όποτε θέλετε με την ομάδα της ΠΑΕ. Θέλω να πω ότι αυτή την αίθουσα θα την ονομάσουμε αίθουσα “Γιάννη Ξενάκη”. Είναι η ελάχιστη τιμή που μπορούμε να δώσουμε σε αυτό τον καλό φίλο, συνάδελφο σας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο παρά να σας ευχηθώ καλές γιορτές και καλή Ανάσταση». 

Για το θέμα του γηπέδου:
«Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση, είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά». 

Για τις κινήσεις που γίνονται κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Εκτιμώ ότι και σε αυτό το θέμα όλα βαίνουν σωστά. Ο υπουργός και όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή τη φάση βρισκόμαστε. Εκτιμώ ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν όσον αφορά την ΕΠΟ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.