Ολυμπιακός πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης

0
Νίκος Γαβαλάς
15/02/2015 • 08:59
Ολυμπιακός πρωταθλήματος, κυπέλλου και Ευρώπης
  • shares
Φαίνεται ότι το καλό κουστούμι, οι «ερυθρόλευκοι» το κρατάνε για το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι να μην ρίχνουν πάνω τους κάτι πρόχειρο, όταν παίζουν στο κύπελλο και στην Ευρώπη.

Με άλλα λόγια, εδώ και μερικές εβδομάδες ο Ολυμπιακός βιώνει βαθιά μέσα στον «οργανισμό» του τη δύσκολη, την επίπονη διαδικασία διάκρισης σε τρεις διοργανώσεις. Ασφαλώς και θα είναι τεράστια επιτυχία να κατορθώσει να ανταποκριθεί με επιτυχία σε πρωτάθλημα, Europa League και κύπελλο (αναφέρουμε με αυτή τη σειρά τις διοργανώσεις, έχοντας κατά νου την ιεράρχηση των στόχων που έχει γίνει από την αρχή της περιόδου).

Για τούτο το λόγο αισθανόμαστε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε ότι πάνω από όλα και πρώτα από όλα οι «Πειραιώτες» ενδιαφέρονται για τη διασφάλιση της μοναξιάς της κορυφής της βαθμολογίας της Superleague που απολαμβάνουν εδώ και λίγες εβδομάδες. Προφανώς έχοντας αυτό κατά νου, ο Βίτορ Περέιρα επιλέγει για το πρωτάθλημα την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναμφίβολα, η εμφάνιση αυτή του Ολυμπιακού ήρθε την πλέον κατάλληλη στιγμή, αφού τονώνει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, τόσο για τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, όσο και για το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί μόλις τρία 24ωρα μετά τη δοκιμασία με την Ντνίπρο στο Κίεβο. Το θέμα είναι να δούμε τώρα τον τρόπο με τον οποίο ο Περέιρα θα διαχειριστεί το υλικό του στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της περιόδου, προκειμένου να ανταποκριθεί η ομάδα του με επιτυχία στον πολυμέτωπο αγώνα της.
Γράψτε το σχόλιο σας...