Bethesda: H απουσία του Fallout 76 από το Steam δεν καθορίζει και μελλοντικούς τίτλους

"Δεν είπαμε ότι όλα μας τα παιχνίδια θα λείπουν από την πλατφόρμα.'”Μιλώντας με το IGN στο...

“Δεν είπαμε ότι όλα μας τα παιχνίδια θα λείπουν από την πλατφόρμα.’”

Μιλώντας με το IGN στο QuakeCon 2018, ο Pete Hines της Bethesda είπε ότι το Fallout 76 που δεν θα είναι διαθέσιμο στο Steam κατά την κυκλοφορία του, δεν προμηνύει και το μέλλον των επόμενων τίτλων.

“Δεν ανακοινώσαμε ότι όλα τα μελλοντικά παιχνίδια της Bethesda δεν θα είναι στο Steam”, εξήγησε ο Hines. “Είπαμε ότι ‘αυτό το παιχνίδι θα διατίθεται αποκλειστικά στο Bethesda.net’.

Όταν ρωτήθηκε αν το Doom Eternal θα λείπει από το Steam, o Hines είπε ότι δεν ξέρουν ακόμα. “Δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα άλλο”

Το Doom Eternal μπορεί ή μπορεί να μην έρθει στο Steam. H απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα.

Επιπλέον, ο Hines είπε ότι δεν είναι απολύτως βέβαιος εάν το Fallout 76 θα έρθει ποτέ στο Steam. “Είναι δυνατό; Φαντάζομαι, αλλά ειλικρινά δεν θα μπορούσα να σας δώσω κάποια εγγύηση”.

Όταν ρωτήθηκε ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο το Fallout 76 απομακρύνθηκε από το Steam, ο Hines εξήγησε ότι θα είχε περισσότερο έλεγχο της online εμπειρίας των παικτών λέγοντας ότι “αισθανόμαστε ότι ο καλύτερος τρόπος για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας είναι να ασχολούμαστε άμεσα μαζί τους.

Ο Hines δήλωσε ότι η συνεργασία με άλλες πλατφόρμες στο παρελθόν έχει προκαλέσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους παίκτες όταν προκύπτουν προβλήματα. Σε όλες τις πλατφόρμες, όχι μόνο στο Steam, η Bethesda δεν μπορεί πάντα να έχει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των παικτών της, αλλά με την απόφαση που πήραν, όλα αυτά λύνονται.

“Ειδικά για το Fallout 76, θα το δοκιμάσουμε γιατί πιστεύουμε ότι θα μας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας. “

Όταν ρωτήθηκε αν η επιτυχία του Destiny 2 και του Fortnite στα δικά τους launchers επηρέασε την απόφαση, ο Hines είπε: “Είναι αδύνατο να μην παρατηρήσουμε ότι η Blizzard κάνει πολύ καλή δουλειά με το Battle.net, αλλά συγχρόνως ήταν πιο ενημερωμένοι από τις δικές μας εμπειρίες με τους δικούς μας τίτλους και αυτό που έχουμε δει και πιστέψαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. “

Η Bethesda έδωσε επίσης λεπτομέρειες για το ανανεωμένο Perk system του Fallout 76, καθώς και το πώς το PvP θα προσπαθήσει να μειώσει τον ψυχολογικό πόσο. Τέλος, είδαμε και ότι το παιχνίδι θα έχει private servers με mod support.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.