Η Σουηδία αμφισβητεί το φαβορί του ομίλου

Με τίτλο "η ανδρική ομάδα αμφισβητεί το φαβορί του ομίλου" προαναγγέλλουν τον αγώνα του Σαββάτου, Σουηδία-Ελλάδα οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου της Σουηδικής ομοσπονδίας με άρθρο τους στο www.volleyboll.se.

Με τίτλο “η ανδρική ομάδα αμφισβητεί το φαβορί του ομίλου” προαναγγέλλουν τον αγώνα του Σαββάτου, Σουηδία-Ελλάδα οι υπεύθυνοι του γραφείου Τύπου της Σουηδικής ομοσπονδίας με άρθρο τους στο www.volleyboll.se. 

Στο άρθρο αναφέρονται οι δύο πρόσφατες αναμετρήσεις των αντιπάλων με τους Σουηδούς συναδέλφους να κάνουν λόγο για “εύκολη νίκη της Ελλάδας”, ενώ σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας τους λένε ότι “ενώ βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 2-0 στο Αζερμπαϊτζάν χάσαμε με 3-2”. 

Οι Σουηδοί καλούν τον κόσμο στο κλειστό του Έρεμπρο ενώ στο άρθρο φιλοξενείται και δήλωση του Περ Άντερς Σάαφ, βοηθού του Γιόχαν Ίσακσον που πριν από τρία χρόνια πέρασε από τον πάγκο της Ορεστιάδας. “Η Ελλάδα είναι μια ακόμη καλή ομάδα, σύμφωνα με τους αγώνες που την έχω δει. Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και με την υποστήριξη της έδρας μπορούμε να τα καταφέρουμε” σχολίασε χαρακτηριστικά ο Περ Άντερς Σααφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.