Ερωτήματα ζητούν απάντηση

0
Νίκος Γαβαλάς
04/12/2014 • 08:26
Ερωτήματα ζητούν απάντηση
  • shares
Αυτομάτως, προκύπτουν και άλλα ερωτήματα; Μπορεί η ομάδα του Πειραιά να υπερκαλύψει τη διαφορά στη βαθμολογία στις επόμενες 23 αγωνιστικές; Μόνο και μόνο ο αριθμός των παιχνιδιών που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κούρσα του πρωταθλήματος, μας οδηγεί σε μία καταφατική απάντηση. Άλλωστε, κανένας τίτλος δεν κρίθηκε με την ολοκλήρωση της ενδέκατης αγωνιστικής και ενώ διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Είναι, όμως, μόνο «μαθηματικό» το πρόβλημα: πόσοι βαθμοί μπορεί να χαθούν από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στις επόμενες 23 αγωνιστικές; Ή μήπως υπάρχουν και αγωνιστικές αδυναμίες οι οποίες θα πρέπει να διορθωθούν; Η ταπεινή μας άποψη είναι πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είναι αναγκαία η απόκτηση παικτών πρώτης γραμμής οι οποίοι θα προσφέρουν λύσεις στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στην επίθεση. Εκεί, όπου είναι κοινώς αποδεκτό ότι εντοπίζονται τα κακώς κείμενα του φετινού Ολυμπιακού.

Από 'κει και έπειτα, σε ένα ματς δε φθάνει μόνο να έχεις την κατοχή της μπάλας. Ιδιαίτερα στα ντέρμπι, είναι αναγκαία η αξιοποίηση των ευκαιριών. Αλλά το μυαλό πρέπει να βρίσκεται και στην αμυντική λειτουργία. Την παραμέλησαν οι «ερυθρόλευκοι», με αποτέλεσμα να έρθει το 1-2, που είναι μία καθόλα δίκαιη νίκη για τον πρωτοπόρο (αλλά όχι ακόμη πρωταθλητή) ΠΑΟΚ.
Γράψτε το σχόλιο σας...