“Νεροβέρντι” πεντάρα! (video)

Η Σασουόλο πήρε άνετη νίκη επι της Τζένοα με το εντυπωσιακό 5-3 και παρέμεινε αήττητη στη "Serie A"!

Η Σασουόλο επικράτησε 5-3 της Τζένοα για την τρίτη αγωνιστική της Serie A και παρέμεινε αήττητη, συγκεντρώνοντας επτά βαθμούς μέχρι στιγμής στην κούρσα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι οι οποίοι προηγήθηκαν με τον Κριστόφ Πίατεκ στο 27ο λεπτό. Ήταν το πρώτο γκολ του Πολωνού με την Τζένοα, όμως δεν πρόλαβε να το χαρεί καθώς στο 34ο λεπτό ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1.

Ο Γκόραν Πάντεφ της Τζένοα έχασε τεράστια ευκαιρία μετά από πανέμορφη ατομική ενέργεια για το 2-1 και κάπου εκεί η άμυνα των “ροσομπλού” κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ σε οκτώ λεπτά. Λιρόλα (38′), Μπαμπακάρ (41′), Σπόλι (αυτ. 45+1′) έκλεισαν το ημίχρονο με το σκορ στο 4-1 υπέρ της Σασουόλο. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους με τον Τζιανμάρκο Φεράρι να γράφει το 5-1 με κεφαλιά στο 62ο λεπτό. Η Τζένοα προσπάθησε να πιέσει και μείωσε με Πάντεφ (70′) και Πίατεκ (83′) σε 5-3, αλλά η Σασουόλο, παρά τα γκολ που δέχτηκε, έδειχνε να ελέγχει το ματς και πήρε την εντυπωσιακή νίκη. 

Την επόμενη αγωνιστική η Σασουόλο φιλοξενείται από τη Γιουβέντους του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ η Τζένοα υποδέχεται την Μπολόνια.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.