Παπανικολάου: «Πανάξια πρόκριση»

Ο Κώστας Παπανικολάου χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ μίλησε και για το νικητήριο καλάθι του απέναντι στη Γεωργία.

Ο Κώστας Παπανικολάου χαρακτήρισε πανάξια την πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ μίλησε και για το νικητήριο καλάθι του απέναντι στη Γεωργία.

«Για να φτάσουμε σε αυτή τη φάση και ο Νικ και ο Κώστας και ο Θανάσης και ο Παπαπέτρου και ο Βασιλόπουλος, όλοι παλέψαμε σήμερα για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ήμασταν πολύ κακοί, η εικόνα ήταν υπέρ της Γεωργίας. Δείξαμε χαρακτήρα, μιλήσαμε στα αποδυτήρια, σοβαρευτήκαμε και είπαμε να κλείσουμε μια και  καλή το θέμα της πρόκρισης. Είναι καλό όταν έχεις την ευκαιρία να μην μπαίνεις σε περιπέτειες. Παίξαμε πιο σκληρή άμυνα με την πίεση, με κλεψίματα και αιφνιδιασμό», είπε αρχικά ενώ για την τελευταία φάση πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι έγινε… Είδα τον Νικ που έκανε έτσι κι αλλιως ένα εξαιρετικό παιχνίδι και έχει και την ταχύτητα να παίρνει την μπάλα και αυτό που έκανε ήταν να πάρω έναν διάδρομο να του δώσω μια επιλογή ακόμη. Δεν σκέφτηκα κάτι, πέρα από το πως να αφήσω την μπάλα όσο γίνεται πιο γρήγορα για να μην εξαντληθεί ο χρόνος. Νικήσαμε, όλα καλά και πάμε Κίνα. Είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και συνεχίζουμε».

Κάνοντας τέλος μία αναδρομή τέσσερα χρόνια πίσω τόνισε: «Είναι κάτι όμορφο αυτό που συμβαίνει, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος πως το 2014 πήγαμε με wild card στο Παγκόσμιο και τώρα παίρνουμε πανάξια την πρόκριση, κάτι που πιστώνεται σε όλους όσους βρίσκονται και κοντά στην Εθνική όλο αυτό το διάστημα. Είμαστε χαρούμενοι που η Ελλάδα θα μείνει για άλλη μια χρονιά στις μεγάλες διοργανώσεις. Η αλήθεια είναι πως στα επόμενα παράθυρα δύσκολα θα είμαστε. Γνωρίζουμε όλοι πως έχει η κατάσταση. Όλα τα παιδιά μέχρι τώρα έκαναν εξαιρετική δουλειά και θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και ζήλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.