Θα ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο

0
Νίκος Γαβαλάς
13/07/2014 • 00:57
Θα ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο
  • shares
Ειδικά, ο Εντινγκά θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός επειδή δεν κτύπησε σοβαρά από το δολοφονικό μαρκάρισμα που του έκανε ο Άρι στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Για να μην πούμε για τα κρατήματα και τα φράγματα των ποδοσφαιριστών της ρωσικής ομάδας που παραπέμπουν σε πολεμικές τέχνες. Πάλι καλά, λοιπόν.

Επιπλέον, χρειάζεται να μην λησμονήσουμε πως το φιλικό αυτό έγινε την 6η ημέρα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, εδώ στις αυστριακές Άλπεις. Σκεφθείτε τούτο: τις προηγούμενες ημέρες οι παίκτες του Μίτσελ έτρεχαν καθημερινά περίπου 10 χιλιόμετρα, αφού ο Ισπανός τεχνικό θέλει (απολύτως δικαιολογημένα) σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, να ρίξει το βάρος του στη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Βεβαίως, θα ήταν ποδοσφαιρικό παράδοξο να βλέπαμε θελκτικό ποδόσφαιρο από τους πρωταθλητές Ελλάδας στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Υπό αυτό το πρίσμα, θεωρούμε ότι είναι θετικό το πρώτο δείγμα γραμμής του νέου «οικοδομήματος» που κτίζει ο Μίτσελ. Από όσα είδαμε στο Σβατς, πιστεύουμε πως θα επιχειρήσει να βάλει περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα του. Και έχουμε τη βεβαιότητα ότι διαθέτει το κατάλληλο υλικό. Επιπλέον, ο Μίτσελ πιστεύει στη δουλειά του και στους ποδοσφαιριστές του. Μας το υπογράμμισε μετά το τέλος του φιλικού με την Κράσνονταρ στις δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών novasports.

Και εν κατακλείδι είναι εξόχως σημαντικό πως απ' την έναρξη της προετοιμασίας, ουσιαστικά έχει στη διάθεσή του, σχεδόν το σύνολο των ποδοσφαιριστών, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί στη νέα σεζόν.
Γράψτε το σχόλιο σας...