Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

0
Νίκος Γαβαλάς
19/05/2014 • 18:24
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
  • shares
Στόχοι από το ψηλότερο ράφι (το πάνω ράφι, που έλεγε κάποτε και ο Σόλιντ) διαρρέουν το τελευταίο δεκαήμερο. Εμείς μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα πως βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι κινήσεις των υπευθύνων του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό για την αναζήτηση εκείνων των παικτών, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Πειραιά στη νέα σεζόν. Είναι σαφές ότι προτεραιότητα των ιθυνόντων των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι αγωνίζονται στην επίθεση και τη μεσαία γραμμή, επειδή εκεί εντοπίζονται οι μεγαλύτερες ανάγκες.

Τούτο, ωστόσο, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στη λίστα τους ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις τόσο για το κέντρο της άμυνας, όσο και για τα άκρα της, σε περίπτωση κατά την οποία φθάσουν στο Λιμάνι άκρως δελεαστικές προτάσεις για την πώληση του Χοσέ Χολέμπας ή και του Κώστα Μανωλά.

Από τα δεκάδες ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες, οι «ερυθρόλευκοι» είναι βέβαιο ότι κινούνται για την απόκτηση του Πουλίδο της Τίγκρες, του Ντιόπ της Λεβάντε και του Φορτούνη της Καϊζερσλάουτερν.
Ασφαλώς και στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας εξετάζουν αρκετές ακόμη περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού και της διοίκησης φιλοδοξούν να έχει συμπληρωθεί, σε πολύ μεγάλο βαθμό, το «μωσαϊκό» του νέου ρόστερ με την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ραντεβού για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 5 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Δύο ημέρες μετά η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα παραμείνει έως τις 18 Ιουλίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αίσθησή μας είναι πως οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας χειρίζονται και ορισμένες υποθέσεις, τις λεπτομέρειες των οποίων κρατούν μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας, σε μία προσπάθεια να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε περιόδους αγοροπωλησιών. Έχουμε τη βεβαιότητα πως ανάμεσα στις υποθέσεις που χειρίζονται, υπάρχει τουλάχιστον μία, η οποία αν έχει θετική έκβαση θα αιφνιδιάσει ευχάριστα τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Γράψτε το σχόλιο σας...