Επενδύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού

0
Νίκος Γαβαλάς
06/05/2014 • 08:08
Επενδύσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού
  • shares
Ο Βαλντέζ που αποκτήθηκε το χειμώνα με τη μορφή δανεισμού, είχε μεν την εμπειρία και τη διάθεση, αλλά όχι και την ενέργεια προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις της θέσης του φορ των Πειραιωτών. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε τη μεγάλη του επιθυμία για παραμονή στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του αισθάνονται υπέροχα στα μέρη μας.

Όμως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι απίθανο να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση των δικαιωμάτων του. Βεβαίως ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα είναι η αγωνιστική του εικόνα στη νέα σεζόν, εάν το καλοκαίρι ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αλλά μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ. Θυμίζουμε πως ερχόμενος στον Πειραιά, φάνηκε σημαντικά στο παιχνίδι του η απουσία του από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Θυμίζουμε ότι πέρυσι το καλοκαίρι έφυγε απ' την Βαλένθια για να παίξει στην Σαουδική Αραβία.

Από 'κει και έπειτα, ο Μάρκο Σέποβιτς δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μίτσελ. Ο Κάμπελ μπορεί να είναι ο φορ της Κόστα Ρίκα, αλλά στην Ελλάδα ήταν αποτελεσματικότερος σε ρόλο ακραίου χαφ. Όσο για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, στο σύστημα του Μίτσελ ο Αργεντινός δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές τους όταν είναι η "αιχμή του δόρατος" των πρωταθλητών. Παίζει σαφώς καλύτερα σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ' τον επιθετικό.

Έτσι, μπαίνοντας στην αφετηρία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μοιάζει μονόδρομος για τους Πειραιώτες η επένδυση στη γραμμή κρούσης. Η μία απ' τις τρεις μεταγραφές παικτών που θα κάνουν τη διαφορά θα πρέπει να είναι για την κάλυψη των αναγκών της κορυφής της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Για την επίθεση, ο Μίτσελ υπολογίζει τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο δανεισμός του οποίου ολοκληρώθηκε στον Εργοτέλη. Επιπλέον, φέρεται πως έχει ζητήσει την απόκτηση τριών επιθετικών. Πλην του Πουλίδο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του τον Θανάση Παπάζογλου του ΟΦΗ, ενώ λογικά θα αναζητήσει μία ακόμη επιθετική λύση στο εξωτερικό.
Γράψτε το σχόλιο σας...