Αλκάθερ: “Έφυγα από τη Μπάρτσα για να είμαι χαρούμενος”

Ο Πάκο Αλκάθερ που δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στη Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως έφυγε για να βρει την ευτυχία του.

Ο Πάκο Αλκάθερ εντυπωσιάζει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του στην Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Ντόρτμουντ. Έχει ήδη πετύχει έξι γκολ σε τρία ματςμ επίδοση που έχει πετύχει μόνον αυτός κι ο Γκερτ Ντόρφελ.

Το τελευταίο του χατ τρικ επί της Άουγκσμπουργκ που χάρισε τη νίκη στην Ντόρμουντ ερχόμενος από τον πάγκο, του άνοιξε ξανά το δρόμο για την Εθνική Ισπανίας και τα προσεχή ματς για τo Nations League με Ουαλία και Αγγλία.

Με μόλις 14 συμμετοχές ως βασικός στο αρχικό σχήμα της Μπάρτσα, ο πρώην άσος της Βαλένθια ήξερε ότι είχε έρθει η ώρα να φύγει από το Καμπ Νου,

“Στο τέλος της ημέρας, πρέεπι να παίρνεις κάποιες αποφάσεις. Ήμουν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια χωρίς να έχω ηγετικό ρόλο και τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θα ήθελα. Αποφάσισα λοιπόν να ψάξω αλλού για χρόνο συμμετοχής. Ένας ποδοσφαιριστής με εμπιστοσύνη είναι καλύτερος από έναν ποδοσφαιριστή που δεν έχει εμπιστοσύνη.

Οι συζητήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ιδιωτικές και μετά από αυτές αποφάσισα να φύγω. Στην Μπαρτσελόνα με Μέσι, Σουάρες και Ντεμπέλε είναι δύσκολο να παίξεις. Όλοι οι συμπαίκτες μου στην Ντόρτμουντ με βοήθησαν από την πρώτη μέρα. Είχα πρόβλημα αρχικά με τη γλώσσα και με την αλλαγή, αλλά οι συμπαίκτες μου το έκαναν εύκολο για μένα και προσαρμόστηκα γρήγορα.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.