WWE εναντίον NXT… στο League of Legends

Οι Tyler1 και imaqtpie οδηγούν τις ομάδες.Παλαιστές του WWE και του NXT θα αναμετρηθούν σε μια...

Οι Tyler1 και imaqtpie οδηγούν τις ομάδες.

Παλαιστές του WWE και του NXT θα αναμετρηθούν σε μια απρόσμενη αρένα: αυτή του League of Legends

Καταφθάνοντας στο Youtube κανάλι UpUpDownDown, το WWE vs. NXT: League of Legends βρίσκει 4 παλαιστές του WWE και έναν streamer του League of Legends ενάντια σε μια ομάδα τεσσάρων παλαιστών του NXT και τον δικό τους streamer σε μια αναμέτρηση 5 εναντίον 5 με παρουσιαστή τον Xavier Woods του WWE.

Η ομάδα του WWE έχει αρχηγό και προπονητή τον Imaqtpie και αποτελείται από τους Ruby Riott, Cesaro, Seth Rollins and Tyler Breeze. Στην άλλη πλευρά βρίσκουμε τους Johnny Gargano, Dakota Kai, Shayna Baszler, and Adam Cole για την ομάδα του NXT με τον Tyler1 να τους καθοδηγεί. Η νικήτρια ομάδα θα εμφανιστεί στο NXT TakeOver: Wargames II.

Περισσότερο περιεχόμενο σχετικά με το WWE League of Legends θα δούμε στο UpUpDownDown κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου και κατά την διάρκεια του NXT Takeover Wargames. Η τελευταία αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο NALCS Arena στο Los Angeles της Καλιφόρνιας, την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

“Η συνεργασία με την Riot Games δίνει στο WWE ακόμα μία παγκόσμια πλατφόρμα για να φτάσει τους παθιασμένους fan μας, πολλοί από τους οποίους είναι και παθιασμένοι gamers,” είπε ο WWE EVP, John Brody. “Η διαδικτυακή σειρά του League Of Legends στο UpUpDownDown θα είναι αστείο και ελκυστικό περιεχόμενο για τους fans να καταναλώσουν την γεμάτη δράση-φιλική προς την οικογένεια ψυχαγωγία μας, μέσω του κόσμου των eSports.”

“Ψάχνουμε πάντα για τρόπους να αναδείξουμε την ανταγωνιστική ευχαρίστηση που βρίσκουν οι παίκτες στο League of Legends,” δήλωσε ο διευθυντής marketing της Riot Games North American, John Furnari. “Είναι πολύ συναρπαστικό να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις δύο αντιπαλότητες μεταξύ παλαιστών του WWE και ΝΧΤ και Tyler1/Imaqtpie για να το φέρουμε αυτό στην ζωή.”

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να δούμε Tyler1 ενάντια Imaqtpie στο ring του WWE.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.