Χτυπάει την …πόρτα της ενδεκάδας ο Μουνιέ

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Αντονί διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (03/11, 19:00, OAKA, Live Novasports.gr).

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Αντονί διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (03/11, 19:00, OAKA, Live Novasports.gr). 

Ο Γάλλος εξτρέμ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, ο οποίος τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα για δύο μήνες, πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για …επανεμφάνιση στην 11αδα του Τριφυλλιού στο ματς με τους “κιτρινόμαυρους”. 

Ο Δώνης ακόμα δεν έχει αποφασίσει αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Μουνιέ, καθώς αυτή τη στιγμή μπορεί να βοηθήσει μονάχα για 55-60 λεπτά και λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι θα πάρει την απόφαση του. 

Αναφορικά με το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Δώνης έχει στο μυαλό του τόσο το 4-3-3, όσο και το 3-4-2-1 και ακόμα δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του. 

Το πιθανό σχήμα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Ινσούα, Μαυρομμάτης, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης, Μουνιέ (Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.