Το τρίπτυχο της επιτυχίας

0
Νίκος Γαβαλάς
13/04/2013 • 08:24
Το τρίπτυχο της επιτυχίας
  • shares

Προσωπική μας άποψη είναι πως ανεξαρτήτως της τεράστιας βαθμολογικής διαφοράς που χωρίζει τις δύο ομάδες, πάντα κάθε αγώνας τους έχει μεγάλη σημασία. Δεν είναι υπερβολή ότι το γόητρο βρίσκεται πάνω από όλα στις μονομαχίες των «ερυθρόλευκων» με τους «πράσινους».
         
Στην παρούσα φάση, 37 ολόκληροι βαθμοί είναι η διαφορά ανάμεσα στους δύο «αιωνίους». Παράλληλα, όποιος παρακολουθεί με καθαρό μυαλό την πορεία τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, θα συμφωνήσει ότι είναι σημαντική και η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων.

Ωστόσο, κανένα ματς δεν κρίθηκε πριν απ’ τη διεξαγωγή του. Και καμία ομάδα δεν πήρε αυτό που ήθελε, όποτε προσέγγιζε μία αναμέτρηση με υπεροψία. Ασφαλώς και πρέπει οι «Πειραιώτες» να έχουν πίστη στις δυνατότητές τους. Όμως, για να φέρει καρπούς η πίστη, είναι αναγκαίο να συνοδεύεται από συγκέντρωση, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Αρκεί να θυμηθούμε πως είχε κυλήσει το ντέρμπι των «αιωνίων» του πρώτου γύρου. Και τότε ο Ολυμπιακός ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Όμως, στο τέλος λίγο έλειψε να φύγει ηττημένος απ’ το ΟΑΚΑ και να «πληρώσει» το έλλειμμα συγκέντρωσης που εμφάνισαν σε εκείνο το ματς αρκετοί ποδοσφαιριστές του. 
Εν κατακλείδι, θεωρούμε πως η σοβαρότητα φέρνει αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής. Απ’ τον κανόνα δεν μπορεί να ξεφύγει το ποδόσφαιρο. Τούτο χρειάζεται να αποτελεί οδηγό για τους παίκτες των Πειραιωτών, στην προτελευταία αγωνιστική υποχρέωσή τους στη Superleague (όπως φυσικά και στις υπόλοιπες για το κύπελλο Ελλάδας) ώστε να προσφέρουν στον κόσμο του Ολυμπιακού τη χαρά που περιμένει.

Γράψτε το σχόλιο σας...