Τα «θέλω» του Μίτσελ

0
Νίκος Γαβαλάς
06/04/2013 • 08:08
Τα «θέλω» του Μίτσελ
  • shares

Θυμίζουμε πως η διοίκηση του έχει παραδώσει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος. Και βάσει των εισηγήσεων του θα προχωρήσουν οι Πειραιώτες στην μεταγραφική αγορά του εξωτερικού, αλλά και στην απομάκρυνση παικτών οι οποίοι ανήκουν τώρα στον Ολυμπιακό.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στη συνέντευξη που μας παραχώρησε την Πέμπτη, ο 50χρονος προπονητής ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση, ναι μεν αποτελεί προτεραιότητα του η προετοιμασία της ομάδας για τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς, αλλά θέλει παράλληλα να βάλει τις βάσεις ενόψει της επόμενης περιόδου.

Πάνω από όλα, επιθυμεί να βγάλει σωστά συμπεράσματα για το υλικό με το οποίο δουλεύει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Για το λόγο αυτό προτίμησε να αναλάβει την ομάδα του Πειραιά μεσούσης της περιόδου, απ' το να έρθει στο Λιμάνι το καλοκαίρι.

Έτσι, στο ματς με τον Πλατανιά αναμένεται να δούμε στο αρχικό σχήμα ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν ήταν ανάμεσα στις πρώτες του επιλογές. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή τόσο στην Κέρκυρα, όσο και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. «Χωρίς καμία αμφιβολία, η προσφορά του ήταν πάρα πολύ μεγάλη σε αυτό που του ζητήσαμε να κάνει. Έδειξε πως είναι ο παίκτης που ακριβώς ψάχνουμε και θέλουμε για την ομάδα. Αν είχαμε γνωρίσει τον Φετφατζίδη ερχόμενοι στην ομάδα τον Ιούλιο, δε θα είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να παίζει και να σχηματίσουμε την άποψη που έχουμε τώρα, γιατί δε θα του είχαμε δώσουμε αυτό το χρόνο συμμετοχής. Για αυτό το λόγο ήρθαμε νωρίτερα. Για να γνωρίσουμε παίκτες όπως είναι ο Φετφατζίδης», μας υπογράμμισε ο Μίτσελ.

Όπως και να ‘χει, θα πρέπει όλοι να έχουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους πως αυτή ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, με τα παιχνίδια που απομένουν να έχουν και τη μορφή πειραμάτων από πλευράς Μίτσελ, αφού έχει κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος. Τα χρησιμοποιεί ο Ισπανός τεχνικός, ώστε με τις αποφάσεις του να δημιουργήσει τον Ολυμπιακό που ονειρεύονται οι οπαδοί του. 

Γράψτε το σχόλιο σας...