Η δεύτερη μεταγραφή έπαιξε στην Καβάλα

0
Νίκος Γαβαλάς
30/01/2013 • 23:45
Η δεύτερη μεταγραφή έπαιξε στην Καβάλα
  • shares

Απ’ τη στιγμή που έλειπε περίπου 7,5 μήνες απ’ τους αγώνες εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, στα μάτια μοιάζει με μεταγραφή η επιστροφή του διεθνούς αμυντικού στη δράση.


Για την ακρίβεια κύλησαν 236 ημέρες απ’ τον εφιάλτη που έζησε στις 8 Ιουνίου του 2012, σε εκείνον τον αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Πολωνία. Στο ημίχρονο του αγώνα με την Καβάλα και ενώ το ημερολόγιο έδειχνε 30 Ιανουαρίου του 2013, ο Αντώνης Νικοπολίδης αποφάσισε να τον χρησιμοποιήσει στη θέση του Κώστα Μανωλά.
Η επιστροφή του στη δράση ισχυροποιεί σημαντικά τον Ολυμπιακό. Βεβαίως, χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο ώστε να φθάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης, που να «αγγίζει» το βαθμό ετοιμότητας που είχε πριν απ’ το Euro. Πιστεύουμε δε πως δε θ’ αργήσει αυτό να συμβεί.


Την αξία της παρουσίας του Αβραάμ στο «Ανθή Καραγιάννη» αναγνωρίζουν άπαντες στην ομάδα του Πειραιά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Αντώνης Νικοπολίδης έσπευσε να τη σχολιάσει μετά το τελευταίο σφύριγμα στη ρεβάνς με την Καβάλα: «Ήταν πολύ ευχάριστο για εμάς η επιστροφή του Αβραάμ. Πλέον συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».


Και κάτι ακόμη απ’ το ματς της Μακεδονίας. Αν και ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καβάλας ήταν σε άθλια κατάσταση, πήραμε ένα πρώτο δείγμα γραφής απ’ τον Μπάμπη Λυκογιάννη, παίζοντας στη φυσική του θέση, αυτήν του αριστερού μπακ. Έχουμε την πεποίθηση πως μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στο αριστερό της άμυνας, ως εναλλακτική λύση του Χολέμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας...