Καλύτερα αμυντικός χαφ

0
Νίκος Γαβαλάς
09/09/2012 • 12:53
Καλύτερα αμυντικός χαφ
  • shares

Απ' την άλλη πλευρά, ουδείς θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος ναι μεν δεν θα προσέλκυε κόσμο στο αεροδρόμιο, όμως με την πάροδο του χρόνου θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα, αυξάνοντας παράλληλα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Δηλαδή, να βλέπαμε ξανά τους νταμπλούχους να επιλέγουν το μοντέλο «Μιραλάς».

Επίσης, με την αποχώρηση του Ορμπάιθ, ήταν σαφές ότι ο Ολυμπιακός όφειλε να βρει τον αντικαταστάτή του. Διότι ο Φέισα που είχαμε δει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο, ήταν καλύτερος ως εσωτερικός χαφ, παρά παίζοντας μπροστά απ' τα δύο στόπερ. Ρόλο τον οποίο του είχε δώσει ο Ζαρντίμ στα φιλικά παιχνίδια του καλοκαιριού. Προφανώς και ο Πορτογάλος θα συμφώνησε με όσα πίστευε ο Ισπανός για τον Σέρβο, με αποτέλεσμα κόντρα σε Βέροια και Λεβαδειακό να προτιμηθεί ο Κορσικανός, Φρανσούα Μοδέστο.

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Και έχουμε τη βεβαιότητα πως στα δύσκολα ματς και ιδιαίτερα στην Ευρώπη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα τον εμπιστευθεί. Τώρα, υπάρχει και ο Ντιακιτέ, ο οποίος ουσιαστικά παίρνει τη θέση του Ορμπάιθ στο ρόστερ των νταμπλούχων. Πολύ σωστή η αγορά ενός κλασικού αμυντικού χαφ, διότι η χρονιά δεν θα έβγαινε μόνο με τον Μοδέστο.

Εν κατακλείδι, είμαστε της άποψης πως αν ο Ολυμπιακός είχε να επιλέξει μία μόνο μεταγραφή στο τέλος της περιόδου, πιο χρήσιμη θα ήταν η απόκτηση ενός αμυντικού μέσου πάρα ενός αριστερού χαφ. Για την πτέρυγα, υπάρχουν περισσότερες επιλογές (ασφαλώς και είναι μειωμένες μετά την αποχώρηση του Μιραλάς). Ίσως να έφθασε και η ώρα να εμπιστευθεί η ομάδα του Πειραιά ένα δικό της παιδί, τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τώρα είναι η ευκαιρία του για να καθιερωθεί.  

Γράψτε το σχόλιο σας...