Ο Ολυμπιακός των Ελλήνων

0
Νίκος Γαβαλάς
08/08/2012 • 02:25
Ο Ολυμπιακός των Ελλήνων
  • shares

 Κοιτώντας τον Ολυμπιακό στο μοναδικό εν Ελλάδι φιλικό παιχνίδι του με την Μάλαγα στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, μπορεί εύκολα να συμφωνήσει κάποιος πως έγιναν πράξη οι τότε εξαγγελίες της διοίκησης των «Πειραιωτών».

Στο αρχικό σχήμα μίας αναμέτρησης με υψηλό επίπεδο δυσκολίας, όπως ήταν αυτό με την Μάλαγα (μην ξεχνάτε πως πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ), ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε οκτώ Έλληνες. Δίχως άλλο, τούτο είναι ένα εντυπωσιακό νούμερο. Όπως και οι πέντε Έλληνες oι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Απαντες, δείχνουν ικανοί να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της πλέον απαιτητικής ομάδας της χώρας. Ο Ολυμπιακός των Ελλήνων που σχεδίαζε η διοίκηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, αρχίζει και παίρνει «σάρκα και οστά» με καθοδηγητή τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Έναν άνθρωπο ο οποίος όπως μας δήλωσε στη nova μετά το «φινάλε» της αναμέτρησης με την Μάλαγα, έχει σε μεγάλη εκτίμηση το ελληνικό στοιχείο της ομάδας του Πειραιά.

«Πιστεύω ότι έχουμε πολλούς καλούς Έλληνες παίκτες και αξίζουν χρόνο συμμετοχής γιατί το μέλλον είναι δικό τους. Βέβαια πάντα και οι ξένοι είναι αναγκαίοι σε ένα σύνολο, ώστε να συνδυάζονται και να υπάρχει ένα ομοιογενές σύνολο», μας είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Προσωπική μας άποψη είναι πως ουκ ολίγοι απ' τους νεοφερμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές, όχι απλώς θα καταφέρουν να κάνουν καριέρα στον Ολυμπιακό, αλλά θα μπορέσουν να στελεχώσουν στο μέλλον και την Εθνική μας ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας...