Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
15/01/2012 • 12:00

Η ποιότητα δίνει λύσεις

Σε έναν ποδοσφαιρικό μαραθώνιο, είναι αδύνατο μία ομάδα που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, να κινείται διαρκώς η απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα. Απ’ τον κανόνα δε θα μπορούσε να ξεφύγει ο Ολυμπιακός. Κόντρα στον Λεβαδειακό, συνάντησε δυσκολίες, κυρίως στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά στο δεύτερο μέρος, είχε διαστήματα όπου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο, φθάνοντας σε μία πολύτιμη νίκη στην κούρσα προς τον τίτλο.

11/01/2012 • 22:28

Σοβαρότητα διαρκείας

Ένα είναι το μυστικό της επιτυχίας: να προσεγγίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού με σοβαρότητα κάθε ματς. Διότι όπως τους τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομιλία του την επομένη της ισοπαλίας με τη Δόξα, «κανείς δε θα τους χαριστεί».

09/01/2012 • 04:00

Στα δύσκολα φαίνεται

Στο τελευταίο δίμηνο του 2011, ο Ολυμπιακός έκανε μία μεγάλη προσπάθεια για να ανταπεξέλθει στον πολυμέτωπο αγώνα του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χωρίς αμφιβολία τα κατάφερε μία χαρά.

05/01/2012 • 02:25

Τα οφέλη του πρώτου γύρου

Κάνοντας έναν απολογισμό του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, θα διαπιστώσουμε πως είναι κερδισμένος με βάση την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα. Έχοντας δώσει και τους 15 αγώνες, απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με έξι βαθμούς διαφορά απ’ τον Παναθηναϊκό.

CLEAR FILTERS