Πλησιάζει τις δύο δεκαετίες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Πρώτη του αποστολή ήταν στις αρχές τις δεκαετίας του '90, στη ρεβάνς με την Τσερνομόρετς στην Οδησσό. Έκτοτε, γύρισε την Ελλάδα απ' άκρη σε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28/11/2013 • 10:07

Και όμως, πέτυχε το στόχο του

Τελευταίο σφύριγμα στο «Παρκ ντε Πρενς» και οι παίκτες της Παρί πανηγυρίζουν έντονα μαζί με 44.000 φίλους τους τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

24/11/2013 • 12:00

Θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσει ο Ολυμπιακός

«Αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, τότε στο τέλος της περιόδου θα είναι πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε», μας είχε πει ο Μίτσελ για τον Μήτρογλου πριν από μερικά 24ωρα. Ωστόσο, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πει κάτι ανάλογο και για τον Ανδρέα Σάμαρη, του οποίου η απόδοση έχει «εκτοξευθεί» στα αστέρια, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου αμυντικού μέσου της χώρας.

18/11/2013 • 02:03

Ο ξεχωριστός Ανδρέας Σάμαρης

Θα γυρίσουμε στο χρόνο πίσω. Όχι πολύ, αλλά μόλις δύο εβδομάδες. Για την ακρίβεια στη λήξη του αγώνα - ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα στο Καραϊσκάκη.

15/11/2013 • 08:16

Τα ισχυρά διαπραγματευτικά χαρτιά του Ολυμπιακού

Είναι στοιχεία της καθημερινότητας ενός ποδοσφαιριστή, τα οποία δε θα πρέπει να περνούν απαρατήρητα, όταν ανοίγει η κουβέντα για αγοροπωλησίες. Δίχως να υπερβάλουμε καθόλου, οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν ένα εργασιακό περιβάλλον το οποίο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το χώρο εργασίας ομάδων οι οποίες δραστηριοποιούνται σε προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες.

11/11/2013 • 12:00

Όταν ο Μίτσελ ξεπέρασε τον Βαλβέρδε

Ασφαλώς και ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας προπονητής που αγαπήθηκε όσο λίγοι απ' τους φίλους του Ολυμπιακού. Διέθετε μία ισχυρή προσωπικότητα, ικανή να επιβληθεί στα αποδυτήρια, προκειμένου να λειτουργούν αρμονικά. Πιστέψτε μας, τούτο δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα με τόσο υψηλό ανταγωνισμό ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της.

06/11/2013 • 11:42

Η υπέρβαση των «Πειραιωτών»

Στη χειρότερη χρονική στιγμή υποχρεώθηκε να δώσει ο Ολυμπιακός τον κρισιμότερο (μέχρι τον επόμενο πια) αγώνα του στο Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Μπενφίκα. Αφενός γιατί λίγες ημέρες πριν το πρόγραμμα είχε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ την Κυριακή ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Αφετέρου, διότι παίκτες οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη διαδικασία του rotation, ήταν εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

03/11/2013 • 11:56

Οι πρωταγωνιστές της Λεωφόρου

Είναι κοινώς αποδεκτό πως ο Ολυμπιακός διαθέτει στις τάξεις του έναν ποδοσφαιριστή που είναι ικανός να κάνει ανά πάσα στιγμή τη ζημιά σε οποιαδήποτε άμυνα.

CLEAR FILTERS