Ολική επαναφορά για τη Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2011, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Νιουκάστλ με 3-1 και "αναρριχήθηκε" στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το 2011, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Νιουκάστλ με 3-1 και “αναρριχήθηκε” στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συγκατοικώντας με την Τσέλσι. Αντίθετα οι “ανθρακωρύχοι” έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν ένα βαθμό πίσω από την τελευταία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους. Στο 25′ ο Τέιλορ σέντραρε, ο Καμπάιγ επιχείρησε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στον Αγγερ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Ρέινα. Ωστόσο οι πανηγυρισμοί των φιλάθλων της Νιουκάστλ κράτησε μόλις πέντε λεπτά, καθώς ο Μπέλαμι με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.


Η Νιουκάστλ είχε την κατοχή της μπάλα, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ισπανού γκολκίπερ. Αυτό το… πλήρωσε, καθώς στο 67′ ο Μπέλαμι με φάουλ και με λίγη βοήθεια από τον Σίμπσον πανηγύρισε το δεύτερο του τέρμα στον αγώνα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Νιουκάστλ έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση, αλλά ο Σκρτελ πάνω στη γραμμή έδιωξε την μπάλα και έδωσε την ευκαιρία στον Τζέραρντ να “καθαρίσει” τη νίκη στο 78′ με έξοχο πλασέ. Ο αρχηγός της Λίβερπουλ παραλίγο να προσθέσει στο ενεργητικό του και μία ασίστ, όμως,  η μπάλα δεν έκανε το χατίρι του Κάρολ και σταμάτησε στο δοκάρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.