Φελαϊνί: «Ο Λουκάκου είναι σαν τον Κέιν, αλλά…»

Την εικόνα του Χάρι Κέιν και τον Ρομελού Λουκάκου στο Μουντιάλ της Ρωσίας σύγκρινε ο Μαρουάν Φελαϊνί.

Την εικόνα του Χάρι Κέιν και τον Ρομελού Λουκάκου στο Μουντιάλ της Ρωσίας σύγκρινε ο Μαρουάν Φελαϊνί. Η Αγγλία βρήκε επιτέλους έναν επιθετικό, όπως ακριβώς και το Βέλγιο ισχυρίστηκε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως ο Λουκάκου έχει το κάτι παραπάνω, αφού μπορεί να βοηθήσει την Εθνική με τον τρόπο που αγωνίζεται.   

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Όλοι συζητάνε τα γκολ που έχουν σκοράρει ο Χάρι Κέιν και ο Ρομελού Λουκάκου στο Μουντιάλ. Έχουν κάνει τρομερή αρχή στην διοργάνωση. Με τον Κέιν η Αγγλία έχει έναν επιθετικό, που μπορεί να σκοράρει σε υψηλό επίπεδο. Όλοι εμείς που παρακολουθούμε μπορούμε να δούμε ότι αυτό ισχύει. Ας δούμε ποίος θα βάλει περισσότερα! Εμείς έχουμε τον Λουκάκου, ο οποίος είναι εξαιρετικός. Μπορεί και σκοράρει, ενώ  γίνεται όλο και καλύτερος. Είναι σαν τον Κέιν, θέλει να βρίσκει συνέχεια δίχτυα. Αλλά βοηθάει και την ομάδα, με τον τρόπο που παίζει.  Αυτό συμβαίνει και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δίνει τα πάντα για την Εθνική.», δήλωσε ο Φελαϊνί στην Mirror.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.