Μοναδικό κέρδος της ΑΕΚ οι νέοι

0
Μανώλης Βογιατζάκης
23/04/2012 • 01:22
Μοναδικό κέρδος της ΑΕΚ οι νέοι
  • shares

Οποιαδήποτε δικαιολογία κ αν ειπωθεί, απλά δεν υπάρχει όταν μιλάμε για έναν σύλλογο με τη δυναμική της Ένωσης. Για ένα ακόμα παιχνίδι έλλειψε το εύκολο γκολ, ενώ ήταν πάρα πολλά τα ατομικά λάθη, ιδιαίτερα πριν την τελική πάσα.

Εννοείται ότι αν η ΑΕΚ παρουσίασει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο στα πλέι οφ, με το ζόρι θα αποφύγει την τελευταία θέση.

Πάμε τώρα στα θετικά. Η εμφάνιση των Φούντα και Εγγλέζου στο ματς απέναντι στη Δόξα Δράμας ήταν χάρμα οφθαλμών κι αυτό είναι το μοναδικό που σίγουρα κρατάει ο Κωστένογλου. Οι δύο νεαροί άσσοι "άρπαξαν" την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και αν μη τι άλλο απέδειξαν ότι αξίζουν την προσοχή όλων. Για τον Φούντα ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνιση (απ' τις 4 που έχει πραγματοποιήσει), με την πάσα που βγάζει στο γκολ του Λεονάρντο να είναι ...όλα τα λεφτα. Ο μικρός δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι όλο και καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία, αφήνοντας ελπίδες για την επόμενη μέρα.

Σε ότι αφορά στον Εγγλέζου, ίσως για κάποιους να αποτελεί έκπληξη η παρουσία του. Κι όμως όσοι είχαμε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουμε το προηγούμενο καλοκαίρι στην προετοιμασία της ΑΕΚ στη Σλοβενία, είχε δείξει ότι θα διεκδικούσε μέχρι τέλους τη συμμετοχή του. Αυτό και έκανε. Παρά το γεγονός ότι έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δρασης και λόγω τραυματισμού, αλλά και λόγω επιλογής του προπονητή, τώρα που του δόθηκε η ευκαιρία, δήλωσε παρών. Το θέμα βέβαια είναι και οι δύο άσσοι να έχουν μια συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, αφού το ματς με τη Δόξα ήταν απλά η αρχή...

Γράψτε το σχόλιο σας...