"Κέρδος" ο Κλωναρίδης και στο β' το κέντρο της άμυνας

0
Μανώλης Βογιατζάκης
01/04/2012 • 23:32
"Κέρδος" ο Κλωναρίδης και στο β' το κέντρο της άμυνας
  • shares

Ο Έλληνας τεχνικός έχει δικαίωμα να υπερηφανεύεται ότι αυτός βρήκε στον νεαρό άσσο τη θέση που του ταιριάζει, στα άκρα της επίθεσης. Ο Κλωναρίδης με την ταχύτητά του έκανε άνω - κάτω την άμυνα των γηπεδούχων και από τα πόδια του πέρασαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες του δικεφάλου, ιδιαίτερα στο α' ημίχρονο. Η συγκεκριμένη μάλιστα εμφάνιση του νεαρού άσσου αποτελεί συνέχεια μιας σειράς καλών εμφανίσεων στους τελευταίους αγώνες.


Εκτός από τον Κλωναρίδη εξαιρετική εμφάνιση, στο β' ημίχρονο πραγματοποίησε και ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι και αποδεικνύει ότι μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Κωστένογλου. Πολύ καλός στο πλάϊ του ήταν και ο Μαυρουδής Μπουγαϊδης, επίσης στο β' σαρανταπεντάλεπτο, αφού στα πρώτα 45 λεπτά το κέντρο της "κιτρινόμαυρης" άμυνας αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα. Φάνηκε όμως ότι του λείπουν παιχνίδια.


Κόντρα στην Κέρκυρα η /Ενωση θα μπορούσε να εξασφαλίσει τη νίκη στην ευκαιρία του Βάργκας στο 68' λεπτό. Σε σχέση πάντως με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο δικέφαλος πέτυχε δύο γκολ σε μόλις 3 τελικές προσπάθειες σε ένα ημίχρονο. Εν κατακλείδι, η ΑΕΚ ναι μεν δεν εξασφάλισε μαθηματικά την παρουσία της στα πλέϊ οφ του πρωταθλήματος, αλλά είναι δεδομένο ότι μόνο αν ...αυτοκτονήσει δε θα τα καταφέρει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας...