Η αποβολή του Μανωλά, άλλαξε την εικόνα του ματς

0
Μανώλης Βογιατζάκης
27/02/2012 • 12:22
Η αποβολή του Μανωλά, άλλαξε την εικόνα του ματς
  • shares

Αν αναλογιστεί κανείς τις επιλογές που είχε στη διάθεσή του ο Νίκος Κωστένογλου, παρέταξε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και με βάση την εικόνα που είχε η ομάδα του στο α'  σαρανταπεντάλεπτο, δικαιώθηκε. Το γρήγορο γκολ στο β/ ημίχρονο ήταν το επισφράγισμα της καλής παρουσίας του δικεφάλου, αλλά τα πάντα άλλαξαν από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Με παίκτη λιγότερο, οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι δε μπορούσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα, αφού από τη μία είχαν απέναντί τους μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και απ' την άλλη, όσο περνούσε η ώρα φαινόταν ξεκάθαρα ότι οι παίκτες είχαν επηρεαστεί από την κούραση.

Στο τελευταίο 20 λεπτο οι Κρητικοί, εκτός από το γκολ της ισοφάρισης, έβγαιναν με άνεση στην αντεπίθεση και τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το ΟΑΚΑ. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά ότι ο ΟΦΗ δεν είναι απλά μια ομάδα που κλείνεται πίσω, αλλά αντίθετα έχει παίκτες με ταχύτητα και ικανότητα να δημιουργήσουν και να βγουν στην κόντρα, διεκδικώντας την εκτός έδρας νίκη απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο.

Για την ΑΕΚ αποτελεί μεγάλη επιτυχία και μόνο το γεγονός ότι Κωστένογλου και ποδοσφαιριστές καταφέρνουν να παραμένουν ενωμένοι σαν "γροθιά", παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα. Χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει "παλεύουν" με όσες δυνάμεις έχει ο καθένας για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σεζόν και από το καλοκαίρι ...βλέπουμε. Και μόνο για την προσπάθεια που καταβάλλουν τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας...