Οι μέτοχοι του 2004 να δώσουν το... πριμ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
06/02/2012 • 02:02
Οι μέτοχοι του 2004 να δώσουν το... πριμ
  • shares

Εδώ και καιρό άλλωστε ο Νίκος Κωστένογλου και οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι και ανεπηρέαστοι απ’ όσα συμβαίνουν εκτός αγωνιστικού χώρου, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο. Πλέον, μετά τα όσα πληροφορούνται από τις συναντήσεις των μετόχων του 2004, είναι πεπεισμένοι ότι αναμένεται μια καλύτερη μέρα για τους ίδιους και την ομάδα. Το θέμα βέβαια είναι, οι υπεύθυνοι να μη μείνουν στα λόγια, αλλά όσα διαρρέονται προς το παρών από την πλευρά τους, να μετατραπούν σε πράξεις και σύντομα μάλιστα.

 
Σε ότι αφορά στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, παρά τη νίκη ήταν μια ακόμα κακή εμφάνιση της Ένωσης, με πολλά προβλήματα τόσο στη δημιουργία του παιχνιδιού, όσο και ανασταλτικά. Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο Κωστένογλου ήταν απογοητευμένος με τα όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο, τόσο από τις προσπάθειες των παικτών του, όσο και από την ατυχία. Για ένα ακόμα παιχνίδι ο δικέφαλος έχασε έναν ποδοσφαιριστή λόγω τραυματισμού (Λαγός) σε μια περίοδο, στην οποία οι επιλογές σε καμία περίπτωση δεν περισσεύουν.


Ο Βάργκας πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά, αφού στο β' ημίχρονο πατούσε περιοχή περισσότερες φορές ακόμα κι  από τον Λυμπερόπουλο, πιέζοντας σε όλους τους χώρους. Θύμισε τον παίκτη που απολάμβαναν οι φίλοι της ΑΕΚ στις πρώτες αγωνιστικές και σίγουρα μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή. Ο Μπέλεκ επέστρεψε στην ενδεκάδα, αλλά δεν είχε την απόδοση που περίμενε τόσο ο προπονητής όσο και ο κόσμος της ομάδας.

Από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο ο δικέφαλος ναι μεν κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε στις επιτυχίες και πάει πλέον με ηρεμία να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη

Γράψτε το σχόλιο σας...