Ό, τι είναι να κάνετε, κάντε το σύντομα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
30/01/2012 • 02:02
Ό, τι είναι να κάνετε, κάντε το σύντομα
  • shares

Η Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 λοιπόν, θα μείνει στη μνήμη των Ενωσιτών ως η ημερομηνία ...ενότητας. Πόσες φορές ακούσαμε τη συγκεκριμένη λέξη; Πολλές... Ε, δεν είναι και ό, τι πιο συνηθισμένο να βλέπεις στο ίδιο τραπέζι τον Νικολαϊδη, τον Μπάγεβιτς, τον Παππά, τον Χατζηχρήστο, τον Τροχανά, τον Παπαϊωάννου και πολλούς ακόμα ανθρώπους που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους στην ομάδα, αλλά στο πρόσφατο παρελθόν έχουν έρθει αρκετές φορές σε ρήξη. Ε, λοιπόν αυτό έγινε και σίγουρα είναι ενα βήμα μπροστά μετά τα οσα έχει περάσει η ΑΕΚ, λόγω ...εσωτερικού διχασμού. Φυσικά η ενότητα δε φτάνει για να λυθούν τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Για το λόγο αυτό η πρόταση του Ντέμη Νικολαϊδη, την οποία υποστήριξε και ο Πέτρος Παππάς (να πληρώσουν όλοι οι μέτοχοι από το 2004, ανάλογα με το ποσοστό που τους αναλογούσε κάθε χρόνο), αφήνει ελπίδες για να δοθεί μια λύση. Ελπίδες αφήνει και η απίστευτη σιγουριά του δικηγόρου, κ. Χάρη Οικονομόπουλου ότι συντομα στο ταμείο της ΠΑΕ θα μπουν 21 εκ. ευρώ από τη δικαστική διαμάχη με την οικογένεια Ψωμιάδη. Αν δικαιωθεί, ο δικέφαλος πραγματικά δεν έχει ανάγκη από κανέναν ...μεσσία.

Ας μην είμαστε όμως υπεραισιόδοξοι. Ας περιμένουμε πρώτα τις όποιες εξελίξεις και μετά βλέπουμε... Αυτό θα λέγαμε σε μια άλλη περίπτωση. Το δυσάρεστο είναι ότι τώρα δεν υπάρχει χρόνος. Γι' αυτό και όλοι όσοι συμμετέχουν στο "θεμέλιο 21" θα πρέπει να βρουν πολύ σύντομα μια λύση για να μπουν χρήματα στο ταμείο, αφού η Ουέφα παραμονεύει...


Σε ότι αφορά στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, απλά ήταν η χειρότερη εμφάνιση της Ένωσης μέσα στο 2012. Ο δικέφαλος του βορρά ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια μέσα στο ΟΑΚΑ, κόντρα σε μια ομάδα που έκανε πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές, δεν είχε συνοχή και δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία. Ποιον να "κατηγορήσεις" όμως; Ο προπονητής του δικεφάλου με τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, με το ελλιπές ρόστερ που διαθέτει λόγω των αποχωρήσεων, με τους συνεχείς τραυματισμούς και τις κακές διαιτησίες, πραγματοποιεί μεγάλη προσπάθεια για να διατηρεί την ηρεμία στα αποδυτήρια και σε ένα μεγάλο βαθμό τα έχει καταφέρει. Το θέμα είναι βέβαια ότι η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, αν θέλει να μη χάσει και το ...τραίνο των πλέϊ οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας...