Όσοι έμειναν, πάλεψαν με την ψυχή τους

0
Μανώλης Βογιατζάκης
22/01/2012 • 12:13
Όσοι έμειναν, πάλεψαν με την ψυχή τους
  • shares

Ίσα - ίσα, ο προπονητής του δικεφάλου προσπαθεί καθημερινά να κρατήσει ενωμένη την ομάδα και φυσικά (όσο γίνεται) πιο ανταγωνιστική. Στο Ηράκλειο όσοι έμειναν, πάλεψαν με την ψυχή τους για να φύγει ο δικέφαλος με το διπλό από το Παγκρήτιο στάδιο. Μάλλον, όχι όλοι όσοι αγωνίστηκαν, αλλά οι περισσότεροι. Για παράδειγμα ο Βάργκας με τον Κάρλος ήταν εντελώς εκτός κλίματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Κωστένογλου προσπάθησε να βελτιώσει την κακή εικόνα της ομάδας του και κατά κάποιο τρόπο τα κατάφερε με την είσοδο των Γκερέιρο και Καφέ, οι οποίοι χωρίς να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους, τουλάχιστον δεν ήταν αδιάφοροι, έτρεξαν, πήραν κάποιες πρωτοβουλίες και βοήθησαν στη δημιουργία του παιχνιδιού.

Μέσα σ' όλα βέβαια ήταν και πάλι άτυχος, αφού για μια ακόμα αναμέτρηση αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει αλλαγή λόγω τραυματισμού. Παρόλα τα προβλήματα πάντως, η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει φύγει με τους τρεις βαθμούς, αλλά στο σημείο - κλειδί της αναμέτρησης, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της, ο Λαγός μπήκε μόνος του στην περιοχή και τελικά ούτε σούταρε για να σκοράρει από ευνοϊκή θέση, ούτε πάσαρε σωστά στον επίσης προωθημένο, Σιαλμά.

Η ευκαιρία να "τελειώσει" εκεί το ματς χάθηκε και στην αμέσως επόμενη φάση ο Εργοτέλης έφτασε στην ισοφάριση. Κι μόνο το γεγονός πάντως ότι τόσο ο Νίκος Κωστένογλου, όσο και οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, στις δηλώσεις τους ασχολήθηκαν ως επί το πλείστον με τα εξωαγωνιστικά προβλήματα, παρά με το παιχνίδι, φανερώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι, δυστυχώς αυτή τη στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι παίζει δευτερεύοντα ρόλο για τους περισσότερους.

Οι παίκτες είναι απολύτως φυσιολογικό να ψάχνουν το καλύτερο για την καριέρα τους και την ίδια ώρα, αυτή τη στιγμή, μοναδική πιθανότητα να βρεθεί μια λύση στα διοικητικά είναι να γίνει πράξη η πρόταση του Μιχάλη Τροχανά και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι οι άνθρωποι που ενωμένοι μπορούν να "σώσουν" την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας...