Οι μέτοχοι προ των ευθυνών τους

0
Μανώλης Βογιατζάκης
24/10/2011 • 15:46
Οι μέτοχοι προ των ευθυνών τους
  • shares

Αυτοί δεν είναι ο Αδαμίδης και οι συνεργάτεε του, αλλά οι μεγαλομέτοχοι. Και οι δύο. Όχι μόνο ο ένας. Και ο Νίκος Νοτιάς και ο Πέτρος Παππάς. Δεν είναι δυνατόν το βάρος να πέφτει μόνο στον πρώτο, απλά και μόνο επειδή ο δεύτερος ανακοίνωσε ότι μεταβιβάζει τις μετοχές του στους Supporters. Δηλαδή, αν σήμερα πράξει ανάλογα και ο Νίκος Νοτιάς τι θα γίνει; Καλώς ή κακώς αυτοί οι δύο έχουν μείνει τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρά το γεγονός ότι κανένας τους δεν το επιθυμεί. Τώρα τα πάντα είναι στο χέρι τους και οφείλουν άμεσα να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Μέχρι τώρα το απέφευγαν, με την ΑΕΚ όμως να "συρρικνώνεται" μέρα με τη μέρα. Η παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ και των μελών του Δ.Σ είναι ένας μοχλός πίεσης, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν έγινε όμως σωστά.

Η ανακοίνωση της παραίτησης σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά και μάλιστα λίγη ώρα αφότου η ομάδα είχε υποστεί μια ακόμα ήττα, προσθέτει προβλήματα, δεν τα μειώνει. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη των νυν διοικούντων, σύμφωνα με τα λεγόμενα των οποίων, παρά το γεγονός ότι είχαν παραιτηθεί, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν την ομάδα "ακυβέρνητη" μέχρι την επόμενη γενική συνέλευση. Μέχρι εδώ σωστά. Είναι όμως τουλάχιστον οξύμωρο το γεγονός να παραιτείται μια διοίκηση μια μέρα μετά την απόλυση ενός προπονητή και τη συμφωνία με έναν άλλο και ο λόγος είναι προφανέστατος.

Σε ότι αφορα στα αγωνιστικά η ΑΕΚ "πλήρωσε" ξανά τα πολλά και σοβαρά ατομικά λάθη στην άμυνα, τις χαμένες ευκαιρίες, καθώς και το γεγονός ότι έλειπε το πάθος που υπήρχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακο. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, φανερώνοντας ακόμα περισσότερο τις τρανταχτές αδυναμίες του δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας...