Κρατάει μικρό... καλάθι και καλά κάνει

0
Μανώλης Βογιατζάκης
15/10/2011 • 01:29
Κρατάει μικρό... καλάθι και καλά κάνει
  • shares

Μετρημένος στα λόγια, προτιμά να κρατάει χαμηλούς τόνους, παρά να κάνει συγκρίσεις με το παρελθόν, να θυμάται το επιβλητικό 4-0 του 2008 και να... ονειροβατεί. Ξέρει που βρίσκεται, τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσπάθησε να μάθει όσο γίνεται καλύτερα το ρόστερ, πριν από το πρώτο ντέρμπι.

 
Επειδή ο Κωστένογλου είναι έξυπνος άνθρωπος, έχω την εντύπωση ότι δε θα ρισκάρει κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρώτα θα κοιτάξει την αμυντική λειτουργία της ομάδας και μετά το πώς θα επιτευχθεί κάποιο γκολ. Γνωρίζει καλά άλλωστε ποια είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου. Δε φοβάται, αλλά είναι ρεαλιστής και καλά κάνει. Προτιμά να κρατάει μικρό... καλάθι και δεν εμφανίζεται υπερφίαλος πριν το ντεμπούτο του σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Η Ένωση αναμένεται να παρουσιαστεί στο ντέρμπι όσο γίνεται πιο «σφιχτή» στη μεσαία γραμμή.

Τουλάχιστον αυτό επιθυμεί ο Κωστένογλου, ο οποίος επανέλαβε πολλές φορές αυτές τις μέρες πόσο σημαντικό είναι να βρίσκονται κοντά οι τρεις γραμμές στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι δηλαδή που δε γινόταν επί Χιμένεθ. Επίσης ανησυχεί για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι καλός στις στημένες φάσεις, αλλά πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές του. Το αν θα δικαιωθεί θα το μάθουμε σε λίγες ώρες…

Υ.Γ: Παρά τις μετεωρολογικές προβλέψεις, στις οποίες γίνεται λόγος για βροχή την ώρα του ντέρμπι, ο κόσμος της ΑΕΚ γνωρίζει καλά πόσο πολύ τον έχουν ανάγκη οι παίκτες και ο προπονητής. Σ' αυτά τα ματς άλλωστε, η δύναμη του κόσμου είναι αυτή που μπορεί να κάνει ακόμα και τη διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας...