Ο Κωστένογλου αξίζει τη στήριξη όλων

0
Μανώλης Βογιατζάκης
06/10/2011 • 02:15
Ο Κωστένογλου αξίζει τη στήριξη όλων
  • shares

 Τη δεδομένη χρονική στιγμή και με όσα είχαν προηγηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή ήταν η καλύτερη λύση. Όχι ότι ο Χιμένεθ αποτελούσε το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα, αλλά ήταν σίγουρα ένα μέρος αυτού. Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι μέτοχοι, οι οποίοι εδώ και καιρό αφήνουν τον δικέφαλο «αβοήθητο» οικονομικά, να χρωστάει επτά, οκτώ και εννιά μισθούς στους ποδοσφαιριστές και κάτι λιγότερο στους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Πώς να κάνει η διοίκηση μεταγραφές όταν υπάρχουν τόσες οφειλές προς τους ήδη υπάρχοντες παίκτες του ρόστερ; Όσο λίγα κι αν είναι τα χρήματα που απαιτούνται, κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και όσο πιο γρήγορα γίνει αντιληπτό απ’ τον κόσμο, τόσο το καλύτερο.

Από την Πέμπτη πάντως (6/10) άρχισε και πάλι η εποχή Κωστένογλου στην ΑΕΚ. Μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος αποτελεί κομμάτι της ιστορίας της ομάδας ως  ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι με τον Κωστένογλου στον πάγκο η Ένωση τερμάτισε πρώτη στο πρωτάθλημα το 2008. Και τότε είχε αντικαταστήσει Ισπανό προπονητή (Φερέρ) και σύμφωνα με τους ίδιους τους παίκτες, με την έλευσή του βοήθησε πάρα πολύ στην αλλαγή ψυχολογίας, γεγονός πάρα πολύ σημαντικό. Εκείνο το καλοκαίρι δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του και χθες ο Σταύρος Αδαμίδης υποστήριξε ότι «κάτι έχει αφήσει στη μέση». Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Κωστένογλου δικαιούται μια ακόμα ευκαιρία και αξίζει να έχει τη στήριξη όλων, αφού είναι γνωστό ότι «ζει και αναπνέει» για το καλό της ΑΕΚ. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει «στρατιώτη» της Ένωσης και δεν έχουν άδικο, αφού όποτε χρειάστηκε, το απέδειξε. Η έλευσή του αποτελεί και μια ευκαιρία συσπείρωσης του κόσμου, η οποία θα βοηθήσει τόσο αγωνιστικά την ομάδα, όσο και οικονομικά τη διοίκηση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Υ.Γ: Σε σύγχυση από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και εμφανώς κουρασμένος ήταν ο Σταύρος Αδαμίδης μετά την πολύωρη συνάντηση για τη λύση συμβολαίου του Μανολο Χιμένεθ. Δεν εξηγείται διαφορετικά η ολομέτωπη επίθεσή του προς τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ (δύο φορές μίλησε για όλους, αν και στη συνέχεια το …μάζεψε) για όσα ελέχθησαν και γράφτηκαν αυτές τις μέρες. Λες και τα έβγαζαν απ’ το μυαλό τους. Τα ερωτήματα είναι εύλογα: Οι δημοσιογράφοι συζητούσαν μέχρι τις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης για το θέμα παραμονής ή όχι του προπονητή; Οι δημοσιογράφοι έδωσαν εκείνο το βράδυ την απάντηση: «Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς» στην ερώτηση: «αν στηρίζει η διοίκηση τον προπονητή»; Οι δημοσιογράφοι προέτρεψαν το Νίκο Κωστένογλου να μη συμφωνήσει με την Ανόρθωση, ώστε να αναλάβει την ΑΕΚ;

Γράψτε το σχόλιο σας...