Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
01/07/2011 • 11:30
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για την ΑΕΚ
  • shares


Το 1 εκατομμύριο ευρώ, το οποίο καλείται να βρει η διοίκηση μέχρι τα μέσα Ιουλίου, είναι μόνο η αρχή, αφού για να «βγει» η σεζόν απαιτούνται πολλά περισσότερα χρήματα.
Αυτό το …«προτίθεμαι να συνεχίσω να είμαι αρωγός της ερασιτεχνικής ΑΕΚ» που υποστηρίζει ο Πέτρος Παππάς ουσιαστικά κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση και φανερώνει με τον πλέον πειστικό τρόπο ότι η σεζόν που ακολουθεί, αναμένεται ιδιαίτερα περίπλοκη για τους διοικούντες την ΠΑΕ.


Τουλάχιστον ο κ. Παππάς έκανε το καθήκον του και πλήρωσε ξανά, ανάλογα με το ποσοστό του, για να ρυθμιστούν τα χρέη της Ένωσης στις 30 Ιουνίου. Αντίθετα ο Νίκος Νοτιάς έδειξε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν προτίθεται να ξαναβάλει χρήματα για την ομάδα. Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι δεν έχει πάρει ούτε ευρώ από την ΠΑΕ για την ενοικίαση του προπονητικού κέντρου και των γραφείων, χωρίς αυτό φυσικά να αποτελεί δικαιολογία για τη στάση του.


Ουσιαστικά, Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς (και κατ’ επέκταση η ΑΕΚ),  «πληρώνουν» τώρα τη λανθασμένη επιλογή τους, το καλοκαίρι του 2008, να μην δώσουν την ομάδα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τότε ο Ντέμης Νικολαϊδης τους είχε προτείνει να δεχθούν την πρόταση του «Τίγρη», αλλά οι μέτοχοι αποφάσισαν να πορευθούν μόνοι τους, όπως και έκαναν. Τώρα αφήνουν την ομάδα αβοήθητη.


Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτό το «θα συνδράμω κι εγώ μέσω των supporters» που έχουν τονίσει κατά καιρούς οι δύο μεγαλομέτοχοι, δε δίνει λύση. Ίσα – ίσα φανερώνει ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας να στηρίξει ουσιαστικά την ΠΑΕ, εκτός φυσικά απ’ τον κόσμο, ο οποίος και πάλι καλείται να βγάλει το …φίδι απ’ την τρύπα.

Γράψτε το σχόλιο σας...