Η ΑΕΚ δημιουργεί τη …μαγιά της επιτυχίας

0
Μανώλης Βογιατζάκης
21/06/2011 • 22:26
Η ΑΕΚ δημιουργεί τη …μαγιά της επιτυχίας
  • shares

Οι …καλοθελητές πάντα υπάρχουν και δε θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ασχοληθούν εκ νέου με την ηλικία του Δέλλα ή του Λυμπερόπουλου και το κατά πόσο θα κολλήσουν τα τελευταία τους …ένσημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Είναι όμως οι ίδιοι, οι οποίοι έναν χρόνο πριν, γελούσαν και κατέκριναν την επιστροφή των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών στην ομάδα. Στο τέλος «κατάπιαν τη γλώσσα τους», αφού οι αρχηγοί, με την παρουσία τους εντός αγωνιστικού χώρου, έβαλαν τα …γυαλιά σε πολλούς νεότερούς τους.

Κανένας δεν είπε ότι η ΑΕΚ κάνει ανανέωση με την παραμονή των δύο συγκεκριμένων Ελλήνων παικτών. Θα ήταν άλλωστε παράλογο να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Η παρουσία τους όμως θεωρείται σημαντική απ’ τους περισσότερους και το κυριότερο, θεωρείται άκρως απαραίτητη από τον Μανόλο Χιμένεθ κι αυτό είναι που μετράει πάνω απ’ όλα.

Με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ένωση, μετά τις αποχωρήσεις των Σκόκο και Μπλάνκο, αλλά και μετά την τελευταία συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Ισπανό προπονητή, είναι σαφές ότι τη νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να δούμε πολλές αλλαγές στην εικόνα της ομάδας. Μια εντελώς διαφορετική ΑΕΚ. Και μόνο για το λόγο αυτό κρίνεται επιβεβλημένη η παρουσία  τόσο του Δέλλα, όσο και του Λυμπερόπουλου. Μαζί με τους Καφέ,  Γεωργέα και Ντιόπ θα αποτελέσουν μια ομάδα έμπειρων ποδοσφαιριστών, η οποία θα μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα είναι οι ηγέτες του δικεφάλου και με την εμπειρία τους θα μπορέσουν να ενσωματώσουν στο σύνολο, τα νέα αποκτήματα. Ήδη άλλωστε γίνονται προσπάθειες να ενισχυθεί το ρόστερ με νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής, να δείξουν την αξία τους σε υψηλότερο επίπεδο και να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό, σε σχέση με πέρυσι.

Σε συνδυασμό με την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, όλα δείχνουν ότι στην ΑΕΚ γίνεται προσπάθεια να δημιουργηθεί η …μαγιά που απαιτείται έτσι ώστε να παρουσιαστεί ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά, μεγάλα λόγια περί κατάκτησης του πρωταθλήματος και άλλα τέτοια δε χρειάζονται. Αυτή τη στιγμή το πιο βασικό είναι το «χτίσιμο» της ομάδας και όχι οι υποσχέσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας...