Ό, τι καλύτερο οι Έλληνες, αλλά «ψυχραιμία»

0
Μανώλης Βογιατζάκης
01/06/2011 • 00:05
Ό, τι καλύτερο οι Έλληνες, αλλά «ψυχραιμία»
  • shares

Ο Γιάννης Κοντοές απέδειξε κατά τη διάρκεια της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου ότι διαθέτει τόσο το ταλέντο, όσο και την ωριμότητα να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Γι' αυτό και αναμένεται να δώσει σημαντική βοήθεια στην δεξιά πλευρά της Ένωσης. Είναι μια κίνηση ουσίας, σε μια θέση, στην οποία η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα εδώ και χρόνια.
Όσο για τον νεαρό και ιδιαίτερα ταλαντούχο (όπως λένε όλοι όσοι τον έχουν παρακολουθήσει) Μαυρουδή Μπουγαϊδη, έχω την εντύπωση ότι μόνο καλό δεν του κάνουν οι βαρύγδουποι τίτλοι. Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ξεχωρίσει από τα παιδιά της ηλικίας του, αλλά ακόμα δεν τον έχει δει καν ο Μανόλο Χιμένεθ ώστε να αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ ή αν θα τον παραχωρήσει δανεικό για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Επίσης δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ταλαιπωρείται από χιαστούς και θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να παρουσιαστεί απολύτως έτοιμος στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς αναμένεται να αποτελέσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ εντός συνόρων. Πολλοί θα πουν ότι ο δικέφαλος παίρνει έναν παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από ομάδα Β' Εθνικής. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι πρόκειται για λάθος κίνηση. Τη στιγμή που αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο ότι στη γραμμή κρούσης δεν υπάρχει ο Μπλάνκο, αλλά και ότι ο Μπαχά δε θα ανανεώσει, με τον Σκόκο να είναι υποψήφιος για αποχώρηση, πολύ καλά κάνει η Ένωση και προσθέτει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που, έστω κι από τον πάγκο, μπορεί να δώσει λύση στην επίθεση.

Σε ότι αφορά στις φήμες από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, από τη μία δεν ανησυχούν ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ΑΕΚ (προς το παρών τουλάχιστον), αλλά από την άλλη όσο συνεχίζονται οι πληροφορίες για προτάσεις από άλλες ομάδες για τον Ισπανό, τόσο περισσότερο τους... ζώνουν τα φίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας...