Τσαρτσαρής: «Καθοριστικό ματς με Φενέρ»

Μόνο τη νίκη θέλει ο Κώστας Τσαρτσαρής στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Μόνο τη νίκη θέλει ο Κώστας Τσαρτσαρής στην αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως μετά την ήττα από την Ούνιξ Καζάν, δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών από τον Παναθηναϊκό. Ο Τσαρτσαρής μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αρχικά, δήλωσε: «Σίγουρα το να έχουμε απώλειες στην έδρα μας δεν είναι αυτό που θέλουμε. Τώρα όμως ότι έγινε-έγινε κόντρα στην Ούνιξ. Θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε την νίκη, έτσι ώστε να.. διορθώσουμε το λάθος μας. Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ είναι πολύ καλή ομάδα. Θέλει πολύ την νίκη, αλλά την θέλουμε και εμείς. Για εμάς το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός. Και σαν τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε».

Και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας κομβικός αγώνας για μας. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο αλλά είναι πραγματικότητα. Έπρεπε να δώσουμε έναν αγώνα, ενώ προερχόμασταν από μία κακή για εμάς ήττα στην Ευρωλίγκα και ενώ έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο και επικίνδυνο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήμασταν αυτοί που έπρεπε από την αρχή. Παίξαμε συγκεντρωμένα με μυαλό στην άμυνα, πιέσαμε τους αντιπάλους μας, πήραμε μια διαφορά από την αρχή και κάναμε την δουλειά μας. Ξέραμε που έπρεπε να “χτυπήσουμε” και αυτό κάναμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.