Μετά την ...υπομονή, εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια

0
Μανώλης Βογιατζάκης
28/04/2011 • 10:56
Μετά την ...υπομονή, εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια
  • shares

Και τα διπλά να υπήρχαν διαθέσιμα, είναι απολύτως λογικό να είχαν …εξαφανιστεί, ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου. Οι φίλαθλοι έκαναν και πάλι το καθήκον τους, όπως το έχουν κάνει άλλωστε τις περισσότερες φορές και τώρα καλούνται να πράξουν το ίδιο ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, γιατί τα όρια  έχουν στενέψει επικίνδυνα.

Η υπομονή των οπαδών έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό και γι’ αυτό βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως τη μοναδική ευκαιρία να χαμογελάσουν και πάλι. Το δεδομένο είναι ένα. Οι φίλοι της ΑΕΚ όχι απλά «μίλησαν» τις τελευταίες μέρες, αλλά «βροντοφώναξαν» ότι είναι εδώ και ότι, παρά τα όσα έχουν προηγηθεί, συνεχίζουν να στηρίζουν με τον πλέον δυναμικό τρόπο την ομάδα. Τώρα έχουν σειρά άλλοι. Οι πρωταγωνιστές με τα κιτρινόμαυρα οφείλουν να αποδείξουν εντός αγωνιστικού χώρου το αυτονόητο. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από τον Ατρόμητο.

Ότι το φαβορί θα νικήσει το αουτσάϊντερ και θα επιστρέψει στους τίτλους. Τόσο απλά, τόσο εύκολα. Από όποια άποψη κι αν το δει κανείς, η Ένωση υπερτερεί του αντιπάλου της, αλλά ειδικά σε τέτοιες αναμετρήσεις, τα λόγια και η στατιστική δε φτάνουν. Απαιτούνται πράξεις απ’ όλους, έτσι ώστε η ομάδα να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και στη διαδικασία των πλέϊ οφ για τον δεύτερο φετινό στόχο. Τα υπόλοιπα έπονται… Ό, τι και να λέγεται τώρα για μεταγραφές, για επόμενη μέρα στα διοικητικά, ή για οποιοδήποτε προγραμματισμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ελάχιστη σημασία έχει.

Όχι ότι υπό άλλες συνθήκες όλα τα παραπάνω θεωρούνται δευτερεύοντα ζητήματα για μια ομάδα. Το αντίθετο. Απλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, με βάση την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, η ανάγκη για κατάκτηση του κυπέλλου υπερκαλύπτει οποιαδήποτε άλλη σκέψη για το άμεσο ή απώτερο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας...