Κιντ: «Έκανε τα πάντα ο Αντετοκούνμπο»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην εμφάνισή του στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς, ο Τζέισον Κιντ.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στην εμφάνισή του στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπρούκλιν Νετς, ο Τζέισον Κιντ. Ο κόουτς των «ελαφιών» τόνισε πως ο Έλληνας παίκτης έκανε τα πάντα στο παρκέ, ενώ το εγκώμιο του νεαρού παίκτη έπλεξε και ο συμπαίκτη του, Γκρεγκ Μονρό.

Χαρακτηριστικά, ο Κιντ τόνισε: «Απόψε έκανε τα πάντα. Όταν άρχισε το παιχνίδι έδωσε το ρυθμό στην ομάδα μας και ήταν πολύ γρήγορο το τέμπο. Ξέρουμε όλοι τι δουλειά έχει κάνει και πόσο πολύ έχει εξελιχθεί σαν ηγέτης της ομάδας. Όταν έχεις την ευθύνη άλλων τεσσάρων παικτών στο παρκέ και προσπαθείς να τους εντάξεις στο παιχνίδι της ομάδας, θα πρέπει να το κάνεις με τις πάσες σου ή τη φωνή σου. Ο Γιάννης μαθαίνει να κάνει και τα δύο».

Από την πλευρά του, ο Μονρό υπογράμμισε: «Του ζητήθηκε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι του και τα πάει περίφημα. Ό,τι βλέπετε και είδατε και απόψε αποτελεί προϊόν της καλής του δουλειάς. Πλέον το βλέπουμε κάθε μέρα και δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Είναι ένας παιδί προικισμένο από τη φύση. Λίγοι παίκτες στο ΝΒΑ μπορούν να κάνουν ό,τι αυτός. Τόσο καλός είναι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.