Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου στο Αϊντχόφεν.

Στο τελικό στάδιο μπαίνει η προετοιμασία της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου στο Αϊντχόφεν. Μετά την κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο, την περασμένη εβδομάδα, οι διεθνείς συνεχίζουν τις προπονήσεις ενώ το Σάββατο (7/1) θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα την Ισπανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Τελευταίο τεστ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα είναι το “Σαμαρτζίδης Καπ”, που θα γίνει στη Χίο από 9 έως 11 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή της Σερβίας, της Ισπανίας και του Μαυροβουνίου.

«Η κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο μας ωφέλησε. Είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του κόσμου και βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα. Παίξαμε προπονητικά διπλά, όπου σε μερικά κερδίσαμε και σε μερικά χάσαμε. Είχαμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας. Αυτά τα διπλά, αλλά κυρίως αυτά που ακολουθούν, θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας», σχολίασε μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Γιώργος Αφρουδάκης.

«Στον αγώνα με την Ισπανία για το World League θα κυνηγήσουμε τη νίκη. Αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε τη διοργάνωση και το ενδεχόμενο πρόκρισης στην τελική φάση, αφού προέχει το Ευρωπαϊκό, αλλά θέλουμε τη νίκη σε κάθε ματς, ώστε να μπούμε με την καλύτερη ψυχολογία στην τελική ευθεία για το Αϊντχόφεν. Η προετοιμασία κλείνει με το “Σαμαρτζίδης Καπ” στη Χίο. Ένα σημαντικό τουρνουά, με πολύ δυνατές ομάδες, που θα αποτελέσει καλό τεστ για μας, θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε πού βρισκόμαστε», κατέληξε ο πολύπειρος φουνταριστός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.