Ζιντάν: «Μόνο νίκη με τη Μπαρτσελόνα»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως το μόνο που σκέφτονται όλοι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το επικείμενο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε πως όλοι θέλουν μια νίκη μέσα στο «Καμπ Νου».

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως το μόνο που σκέφτονται όλοι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι το επικείμενο ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα και συμπλήρωσε πως όλοι θέλουν μια νίκη μέσα στο «Καμπ Νου». Ο Γάλλος τεχνικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη 4-0 επί της Σεβίλλης και τόνισε πως η «Βασίλισσα» της Ευρώπης θα παρουσιαστεί πανέτοιμη για το ισπανικό «clasico».

Αρχικά, ο Ζιντάν τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Αν παίξουμε όπως σήμερα σε κάθε παιχνίδι τότε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος σε όλους τους αγώνες. Αν το κάνουμε αυτό τότε δεν ανησυχώ για τίποτα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πριν μία εβδομάδα είπα ότι είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η επίδοση αυτή είναι λόγω της δουλειάς που κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος για την σημερινή μας εμφάνιση, είναι από τα καλύτερα παιχνίδια από τότε που ήρθα. Κάθε “Ελ Κλάσικο” είναι ξεχωριστό, πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας και να πάρουμε την νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.