Αλλο που δεν ήθελαν στην ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
06/04/2011 • 23:59
Αλλο που δεν ήθελαν στην ΑΕΚ
  • shares

Τουλάχιστον αυτό εκτιμάται έπειτα απ' τη συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον εκπρόσωπο του παίκτη. Στην πλειοψηφία του ο κόσμος του δικεφάλου επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Αργεντινού στην Ένωση, αφού είχε «δεθεί» μαζί του, τόσο λόγω της ευχέρειας που είχε στο σκοράρισμα, όσο και λόγω της προσπάθειας που κατέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα αν υπολογιζόταν ή όχι από τον εκάστοτε προπονητή για το αρχικό σχήμα. Κανένας όμως δε μπορεί να πει το ίδιο και για τη διοίκηση, αφού η αλήθεια είναι ότι τα 600 χιλιάδες ευρώ, τα οποία έταξε ετησίως στον χαρισματικό επιθετικό, αποτελούν αν μη τι άλλο ένα ιδιαίτερα σεβαστό ποσό, με βάση την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ.

ʼλλο που δεν ήθελαν λοιπόν στην Ένωση, όταν άκουσαν τον ατζέντη του Μπλάνκο να τους ανακοινώνει ότι δε δέχεται την πρόταση της ομάδας και ότι θα ψάξει για ένα καλύτερο συμβόλαιο, τόσο από πλευράς χρημάτων, όσο και από πλευράς χρονικής διάρκειας. Πέτυχαν «με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια», αφού (όπως όλα δείχνουν) και  γλιτώνουν ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο για τα επόμενη δύο χρόνια, αλλά και συγχρόνως κανένας δεν μπορεί τους επιρρίψει ευθύνες για την αναμενόμενη αποχώρηση του «Ζορό».

Η αλήθεια είναι ότι, με βάση την οικονομική κατάσταση που επικρατεί ειδικά στην ΑΕΚ, αλλά και γενικά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» στον Αργεντινό, κατά γενική ομολογία, κρίνεται αρκετά καλή. Συγκεκριμένα, για την Ένωση μπορεί να χαρακτηρισθεί ως υπέρβαση, με βάση την πολιτική που πρόκειται να ακολουθηθεί στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Η αρνητική στάση πάντως του μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, από τη μία …έλυσε τα χέρια της διοίκησης, αλλά απ' την άλλη, σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να αντικατασταθεί ο Αργεντινός με κάποιον τουλάχιστον ισάξιό του. Εννοείται ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για την περίπτωση του Μπλάνκο, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος πρόκειται να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Μόνο έτσι η ΑΕΚ θα παραμείνει ανταγωνιστική, ειδάλλως, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι υπεύθυνοι της ομάδας οφείλουν να βγουν ξεκάθαρα και να ενημερώσουν τους φιλάθλους για το τι πρόκειται να περιμένουν στο άμεσο μέλλον,  ώστε να μην τρέφουν αυταπάτες.

Γράψτε το σχόλιο σας...