«Θετική ενέργεια σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Φ.Ο.Α.»

Αθήναα, 19.04.16. Ξεκίνησε χθες, με πολύ μεγάλη συμμετοχή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών. Συμμετέχουν 186 αγόρια και 124 κορίτσια. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα με τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 16 ετών στις οποίες συμμετέχουν 118 αγόρια και 98 κορίτσια.

Αθήναα, 19.04.16. Ξεκίνησε χθες, με πολύ μεγάλη συμμετοχή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors στις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 12 ετών. Συμμετέχουν 186 αγόρια και 124 κορίτσια.
Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα με τις κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια 16 ετών στις οποίες συμμετέχουν 118 αγόρια και 98 κορίτσια.

Το πρωτάθλημα διεξάγεται χωρίς καθυστερήσεις στις εγκαταστάσεις της MVS στο Μαραθώνα, τις οποίες παραχώρησε δωρεάν στην Ε.Φ.Ο.Α.

Η διοργάνωση γίνεται άμεσα από την Ε.Φ.Ο.Α. με την διάθεση επί τόπου προσωπικού της, με εποπτεία της Εφορείας Αγωνιστικού. 

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε χθές, με επιτυχία το 2ο Ε2 Α/Κ 14 ετών που διεξήχθη από 15 έως 18 Απριλίου σε Καβάλα, Φιλιππιάδα και Βάρη με τη συμμετοχή 258 αθλητών-τριών.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θετική ενέργεια σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Φ.Ο.Α. Ενισχύονται οι αθλήτριες και οι αθλητές από την μεγάλη αγωνιστική δραστηριότητα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις» .

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα των αγώνων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, www.efoa.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.