Σκόνδρας: «Φαβορί είναι η ΑΕΚ»

Ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε πως η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί απέναντι στη Σέλτικ, εφόσον η σκωτσέζικη ομάδα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Γιάννης Σκόνδρας τόνισε πως η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί απέναντι στη Σέλτικ, εφόσον η σκωτσέζικη ομάδα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ, στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Σύμφωνα με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, η Σέλτικ είναι η καλύτερη ομάδα της Σκωτίας, όμως δεν αποτελεί φόβητρο για τους «κιτρινόμαυρους».

Αρχικά, ο Σκόνδρας δήλωσε στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ»: «Πρώτα από όλα είμαι αρκετά επιφυλακτικός αναφορικά με την πρόκριση της Σέλτικ από τη σειρά των διπλών αναμετρήσεων με τη Ρόζενμποργκ. Και το λέω αυτό, διότι τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμία σχέση με την άλλοτε μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, τότε που έπαιζε και ο Γιώργος Σαμαράς».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος της Σέλτικ. Δεν χωρά καμία αμφιβολία πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στη Σκωτία. Είναι σκάλες πιο πάνω από όλους τους υπόλοιπους συλλόγους κι έχει μικρό ανταγωνισμό. Διαθέτει το καλύτερο ρόστερ παικτών από όλες τις υπόλοιπες σκοτσέζικες ομάδες. Το αγωνιστικό προφίλ της εμπεριέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας. Τρέξιμο, μεγάλη δύναμη και πολλά γεμίσματα». 

Τέλος, ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Η ΑΕΚ θα είναι το φαβορί κι όχι η Σέλτικ. Δεν έχει να φοβάται κάτι η ΑΕΚ και έτσι και παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, τότε έχει καλύτερη ομάδα και κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση του Champions League». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.