Τι έκαναν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Νίκες για Μπενφίκα και Βίντι μακριά από τις έδρες τους κόντρα σε Μποαβίστα και Χόβεντ, ήττα για τη Μπέρνλι που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο, λίγο πριν αντιμετωπίσουν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

 H αντίπαλος του ΠΑΟΚ Μπενφίκα βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος στη Πορτογαλία μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ύστερα από τη δύσκολη νίκη της στη πρεμιέρα κόντρα στη Γκιμαράες με 3-2 το Σάββατο(18/8), πήρε το πρώτο της διπλό στην έδρα της Μποαβίστα.
Ο Αργεντινός επιθετικός Φακούντο Περέϊρα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των ”αετών” της Λισαβόνας και ο Πορτογάλος Πίτσι μετά το χατ τρικ της πρεμιέρας πέτυχε ακόμα ένα γκολ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια.
Βασικός για ακόμα μια φορά στο τέρμα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που κράτησε ανέπαφη την εστία του. Επόμενη της αποστολή πριν την ευρωπαϊκή μάχη με τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι της πόλης με τη συγκάτοικο της στη κορυφή του πίνακα Σπόρτινγκ στο ”Ντα Λουζ”.

Η 11αδα της Μπενφίκα κόντρα στη Μποαβίστα.

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια):Βλαχοδήμος, Αλμέϊντα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Ντίας, Φέισα, Πίτσι, Σάλβιο(Ζίφκοβιτς), Τσέρβι(Φέλιξ), Φερνάντες(Σεμέντο), Περέϊρα

Η αντίπαλος της ΑΕΚ από την Ουγγαρία Βίντι, ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος μετά την εύκολη επικράτηση της εκτός έδρας με τη Χόβεντ το βράδυ του Σαββάτου(18/8). Ο Κόβακς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Νίκολιτς στο 26ο λεπτό για να διπλασιάσει τα γκολ των φιλοξενούμενων ο Χούσζτι λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο. Το τελικό σκορ 0-3 διαμόρφωσε το Βόσνιος Χάτζιτς στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Η 11αδα της Βίντι κόντρα στη Χόβεντ.

Βίντι (Νίκολιτς):Κόβατσικ, Ζουχάζ(Φιόλα), Νεγκό, Βινίσιους, Στόπιρα, Χούσζτι, Χάτζιτς, Πάτκαϊ, Κόβατς(Μπέρετς), Νίκολοφ, Λάζοβιτς(Σος)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Μπέρνλι την Κυριακή ηττήθηκε στην έδρα της από την αφηνιασμένη Γουότφορντ με 1-3 και παραμένει χωρίς νίκη μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές στην Αγγλία καθώς στη πρεμιέρα ήρθε ισόπαλη με τη Σαουθάμπτον εκτός έδρας.
Ιδανικό ξεκίνημα για τη Γουότφορντ στο πρωτάθλήμα,ο Γκρέι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους μόλις στο 3ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντίνι,  όμως η απάντηση της Μπέρνλι ήταν άμεση και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ταρκόφσκι στο 6ο λεπτό στην επιστροφή του στην εντεκάδα που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά ύστερα από ασίστ του Ισλανδού Γκούντμουνσον.
Τρομερό ξεκίνημα για τη Γουότφορντ στην επανάληψη πέτυχε δύο γκολ μέσα σε 3 λεπτά. Ο Ντίνι από δημιουργός έγινε εκτελεστής και έβαλε μπροστά την ομάδα του μετά από γύρισμα του Ντουκουρέ και στο 51′ ο Γουίλ Χιουζ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3 βάζοντας γερές βάσεις για το πρώτο διπλό στη σεζόν.

Η 11αδα της Μπέρνλι κόντρα στη Γουότφορντ

Μπέρνλι (Ντάις):Χαρτ, Ουάρντ(Τέιλορ), Λόουτον, Μι, Ταρκόφσκι, Λένον, Κορκ, Γκουντμουνσον, Ουέστγουντ, Χέντρικ(Βόουκς), Γουντ(Μπαρνς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.