Κάνει πρόβες ...Super League η ΑΕΚ

0
Μανώλης Βογιατζάκης
23/11/2014 • 08:15
Κάνει πρόβες ...Super League η ΑΕΚ
  • shares

Ο Αναστασίου αρχικά πίστεψε ότι κόντρα στην ΑΕΚ θα μπορούσε εύκολα να κάνει «πειράματα» ενδεκάδας, αλλά η Ένωση τον .τιμώρησε, αποδεικνύοντας ότι η ομάδα βαδίζει σε πολύ σωστό δρόμο. Στο β' ημίχρονο βέβαια, με την είσοδο των Μπεργκ - Μπαϊράμι, επικράτησε αρχικά ένας .πανικός στην άμυνα του Δικεφάλου, μέχρι να βρουν ξανά τα πατήματά τους οι παίκτες του Δέλλα.

Η ΑΕΚ έδειξε κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι πράγματι είναι ομάδα επιπέδου Super League, αλλά το συγκεκριμένο ματς θα πρέπει για δύο λόγους να αποτελέσει οδηγό για τους «κιτρινόμαυρους». Πρώτον επειδή οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης κατάλαβαν ότι έχουν την ικανότητα να κοντράρουν στα ίσα τις περισσότερες ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, αρκεί να διαθέτουν τα στοιχεία στα οποία επιμένει συνεχώς ο Δέλλας. Ταχύτητα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κίνηση στο χώρο, ελαχιστοποίηση των λαθών και απόλυτη συγκέντρωση. Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο το ματς αυτό θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό για την ΑΕΚ είναι το .πάθημα των πρώτων λεπτών του β' ημιχρόνου. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης με το υπέρ τους 2-0 σκορ από το α' ημίχρονο πίστεψαν ότι θα έχουν εύκολο έργο, αλλά χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να «προσγειωθούν» στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει άπαντες να κατανοήσουν ότι η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει τίποτα απολύτως και χρειάζεται να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια που έχει αρχίσει για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Για να σταθούμε πάντως λίγο περισσότερο στο συγκεκριμένο φιλικό, θα πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στην εξαιρετική απόδοση των Μπαρμπόσα, Κορδέρο και Πλατέλλα, ενώ κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου τόσο ο Πεταυράκης, όσο και ο Ανάκογλου είχαν αρκετές καλές στιγμές. Ο Ντακόλ εμφανίζεται όλο και σε καλύτερη κατάσταση, γεγονός που κάνει τον Δέλλα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, ενώ και ο Ζόριτς δείχνει ότι είναι παίκτης που μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερα αξιόπιστη λύση.

Γράψτε το σχόλιο σας...