Τα στοιχεία έδιωξαν τα ...σύννεφα

0
Μανώλης Βογιατζάκης
25/07/2014 • 00:24
Τα στοιχεία έδιωξαν τα ...σύννεφα
  • shares

Αντίθετα με όλους όσοι επιλέγουν να ρίχνουν .τόνους λάσπης, ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες επέλεξαν το δρόμο της συναίνεσης και των ατράνταχτων στοιχείων που αποδεικνύουν το αντίθετο απ' όσα ακούμε τους τελευταίους μήνες.

Πράγματι τα στοιχεία που παρουσίασε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος τόσο για τα πολεοδομικά όρια, όσο και για το άλσος αποτέλεσαν την πιο .ηχηρή απάντηση και πλέον φέρνουν προ των ευθυνών τους όλους αυτούς που βρίσκονται απέναντι. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ δε ζητάει τίποτα περισσότερο απ' αυτό που της ανήκει και θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος να σταθεί κάποιος στα 2,4 στρέμματα που χρειάζεται έξτρα η Ένωση για να δημιουργήσει ένα γήπεδο κατάλληλο να φιλοξενήσει ακόμα και τελικό Europa League. Από τη στιγμή που υπάρχει έγγραφη δέσμευση ότι όχι μόνο θα αντικατασταθούν τα περίπου 55 δέντρα που θα κοπούν, αλλά θα πολλαπλασιαστούν και η περιοχή θα αποκτήσει ένα έργο - κόσμημα, αλλά και ακόμα περισσότερους χώρους με πράσινο, όλα όσα έχουν ακουστεί είναι απλώς δικαιολογίες για να μη γίνει το γήπεδο.

Εκτός κι αν κάποιοι έχουν να αντιπαρατάξουν στοιχεία (και όχι λόγια) με τα οποία να αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν όσα παρουσιάστηκαν απ' τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αν δεν έχουν, τότε μάλλον θα πρέπει να βρουν κάποιο πειστικό τρόπο για να δικαιολογήσουν την έντονη αντίδρασή τους όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα προς το πρότζεκτ της «Αγιάς Σοφιάς».
 

Γράψτε το σχόλιο σας...