Στήριξε το «στοίχημά» του

0
Μανώλης Βογιατζάκης
22/05/2014 • 02:07
Στήριξε το «στοίχημά» του
  • shares
Για μένα είναι απόλυτα σωστή η απόφαση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, αφού από την πρώτη στιγμή που συμφώνησε μαζί του, σχεδόν έναν χρόνο πριν, ξεκαθάρισε σε όλους ότι πρόκειται για προσωπικό του «στοίχημα» να επιστρέψει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει, έχοντας στον πάγκο έναν δικό της άνθρωπο. Όταν λοιπόν πιστεύεις στη δουλειά κάποιων ανθρώπων, το πιο σωστό είναι να τους στηρίζεις στα δύσκολα και ιδιαίτερα τη στιγμή που νιώθουν πιο ευάλωτοι. Ο Μελισσανίδης δεν επέτρεψε να συμβεί αυτό με τον Δέλλα.

Είναι αλήθεια ότι συζήτησε με άλλους προπονητές, αλλά συγκεκριμένοι λόγοι ήταν αυτοί που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση. Πρώτα απ' όλα η εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπο του «Τράϊ» και η έντονη προσωπικότητά του. Επιπλέον ρόλο εννοείται ότι έπαιξε η στήριξη απ' την πλευρά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα ο Μελισσανίδης. Το πιο σημαντικό όμως ήταν το στοιχείο της εργατικότητας και της μεθοδικότητάς του Έλληνα τεχνικού, έχοντας στο ρόστερ παίκτες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε (όχι όλοι, αλλά στην πλειοψηφία τους) δεν μπορούν παραπάνω. Γι' αυτό ήταν απόλυτα σωστή η απόφαση να στηρίξει τον προπονητή Δέλλα και να του δώσει την ευκαιρία να κάνει κι αυτός τη δική του υπέρβαση.

Σε ότι αφορά στο τέλος του πρώτου «εφιάλτη» της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ' Εθνική, η αλήθεια είναι ότι πρέπει να γίνει μάθημα προς όλους και ειδικά προς αυτούς που επέτρεψαν να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο μια απ' τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας.
Γράψτε το σχόλιο σας...